Forum Logo  

Anasayfa Kimler Online Forum Duyuruları Yönetim İletişim Reklam Ver
Geri Git   ForumDenizi.Com > Yaşam ve Eğlence > Serbest Kürsü > Bunları Biliyor musunuz?

Bunları Biliyor musunuz? Pek fazla bilinmeyen bilgileri paylaşabilirsiniz.

Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ocak 2018   #1

Üyelik tarihi: 04 Aralık 2017
Cinsiyet: Bay
Mesajlar: 6,669
Konular: 2741
Rep Gücü: 8
Puanları: 51
Rep Grafiği: BlackdeviL will become famous soon enough
Alınan Beğeni: 1548
Verilen Beğeni: 2104
Nereden: İstanbul
İlişki Durumu: Evli
Burç: Kova
Takım: Galatasaray
Standart Yemeği pişirirken maden suyu eklerseniz...

Yemeği pişirirken maden suyu eklerseniz...

Kilo verme meselesini artık gözünüzde büyütmeyin! Size vereceğimiz yöntemleri uygulayarak hızlı bir şekilde kilolarınıza veda edebilirsiniz.




Kilo vermeniz için uygulayacağınız bu yöntemler sadece 1 dakikanızı alacak. Ancak etkili olmasını istiyorsanız size vereceğimiz yöntemleri harfiyen yerine getirmeniz gerekecek. ‘"Ben zaten diyet yapıyorum bunlara gerek yok" demeyin.
Bu yöntemlerle daha hızlı kalori yakacak, kilolarınızdan daha çabuk kurtulacaksınız.

İşte kilo vermenizi sağlayacak 5 pratik yöntem

İçeceklerinize maden suyu katın
Yemeklerde veya gün içerisinde içtiğiniz soğuk içeceklerin içerisine maden suyu karıştırın. Bu durumda içeceğinizin yarısını kullanmış olacaksınız. Böylelikle alacağınız kalori miktarını da en aza indirmiş olacaksınız.

Sakız çiğneyin
Tatlandırıcısız sakız çiğnemek, metabolizma hızını %20 oranında arttırıyor. Böylelikli de kilo vermenize yardımcı oluyor.

Yürüyüşe çıkmadan önce yeşil çay tüketin
Yeşil çayın yağ yakımına yardımcı olduğunu artık hepimiz biliyoruz.Yürüyüşten önce yeşil çay içmek yağ yakımınızı büyük ölçüde hızlandıracaktır.

Yağları sprey şişelerine koyun
Aldığınız yağları sprey şişelerinin içerisine koyun. Salata ve yemeklere püskürterek ekleyin. Bu durumun sonucunda yağı daha az tüketeceksiniz.

Yemek yerken aynaya bakın
Yemek yerken aynaya bakmak iştahızı azaltacaktır. Yemek yeme potansiyelinizi %30 olumsuz etkileyecektir.
BlackdeviL isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 02 Ocak 2018   #2
 
Arthuil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: 20 Aralık 2017
Cinsiyet: Bay
Mesajlar: 6,179
Konular: 6
Rep Gücü: 21
Puanları: 1378
Rep Grafiği: Arthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud ofArthuil has much to be proud of
Alınan Beğeni: 1903
Verilen Beğeni: 637
Nereden: Hayaller alemine kalkan son otobüs durağı
Standart Cevap: Yemeği pişirirken maden suyu eklerseniz...

Maden suyu ile ilgili bir sır vereyim o zaman bende size, aslında bir püf nokta:

Eğer et yemeği yapıyorsanız, eti kavururken kavurduğunuz tavaya bir-iki şişe maden suyu ekler ve pişirme yaptığınız tencere, kazan, tava... artık ne ise ağzını kapatır eti biraz kendi halinde o suyu çekmeye ve maden suyunun buharlaşmasını beklerseniz bir müddet, et yumuşacık bir hal alıyor ve daha güzel pişiyor.

Dip not: Tabi ki kavurma işlemi yapılırken, ocağın altı açık iken Çiğ eti atıp beklemeyin.

Arthuil isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Sosyal Ağlarda Paylaş

Etiketler
eklerseniz, maden, pişirirken, suyu, yemeği


Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Gönderme Kuralları
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Boğazdaki Mide Suyu Nedir? Anka Kulak Burun Boğaz 0 27 Aralık 2017 00:37
Yaz Ayları İçin Çilek Suyu Anka Kokteyl - Meşrubat 0 15 Aralık 2017 02:58
Organik Şalgam Suyu Anka Kokteyl - Meşrubat 0 15 Aralık 2017 02:53
Semizotu Yemeği ( 6 ay ve üzeri) Anka Anne ve Çocuk 0 12 Aralık 2017 02:03


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:16.