Forum Logo  

Anasayfa Kimler Online Forum Duyuruları Yönetim İletişim Reklam Ver
Geri Git   ForumDenizi.Com > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık

Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2018   #1
 
Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: 09 Aralık 2017
Cinsiyet: Bayan
Mesajlar: 5,592
Konular: 2624
Tecrübe Puanı: 7
Puanları: 10
Rep Grafiği: Anka is on a distinguished road
Alınan Beğeni: 423
Verilen Beğeni: 208
Nereden: İzmir
İlişki Durumu: Var
Burç: Basak
Takım: Fenerbahce
Standart Külbastılı Keşkek

Külbastılı Keşkek

Külbastılı Keşkek Malzemeleri
250 gr. (1,5 su bardağı) buğday – Bir gece önceden pişirilmiş
3,5 su bardağı tavuk suyu
75 gr. tereyağı
Tuz
Beyaz biber
4 adet kemiksiz but
Tavukları Marine Etmek için Malzemeler
1 yemek kaşığı domates salçası
1 adet küçük boy soğan – rende
2 yemek kaşığı yoğurt
Tuz
Beyaz biber
Zeytinyağı
Tarifi
Marine için olan tüm malzemeleri karıştırıp, tavukların iki tarafına da bulayıp kenara alın.

Buğdayı tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ekleyip kaynatın. Ocaktan alın ve kapağı kapalı bir şekilde 1 gece bekletin. Ertesi gün buğdayı 5- 10 dakika kadar daha kaynatın.

Buğdayı geniş bir tencereye alın, birer kepçe tavuk suyu ekleyerek tahta kaşık yardımıyla döverek iyice dağılana kadar pişirin, tereyağı, tuz ve beyaz biber ekleyip iyice karıştırın.

Keşkek kıvam alınca servis tabağınıza alın. Tavukları izli tavada pişirip keşkeğin üzerine koyup servis edin.


Anka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sosyal Ağlarda Paylaş

Etiketler
keşkek, külbastılı


Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:15.