Forum Logo  

Anasayfa Kimler Online Forum Duyuruları Yönetim İletişim Reklam Ver
Geri Git   ForumDenizi.Com > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Et - Tavuk - Balık

Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2018   #1
 
Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: 09 Aralık 2017
Cinsiyet: Bayan
Mesajlar: 5,592
Konular: 2624
Tecrübe Puanı: 7
Puanları: 10
Rep Grafiği: Anka is on a distinguished road
Alınan Beğeni: 423
Verilen Beğeni: 208
Nereden: İzmir
İlişki Durumu: Var
Burç: Basak
Takım: Fenerbahce
Standart Öcce Kebabı

Öcce Kebabı

Malzemeler;
300 gr orta yağlı kıyma
½ su bardağı zeytinyağı
1 su bardağı ince bulgur
1 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Kimyon
2 diş sarımsak
15-17 adet kalın bambu şiş

Hazırlanışı;

*İnce bulguru bir yoğurma kabına koyup üzerine kaynamış su ekleyin ve şişmesi için streçleyip kenara alın.

*Kıyma, ince kıyılmış sarımsak, tuz, karabiber ve kimyonu ilave edip iyice yoğurun. Kıymanız kıvam alınca ince bulgur ve zeytinyağı ilave edip yoğurmaya devam edin.

*Bambu şişleri suya koyun ve şişmeye bırakın.

*Yoğurduğunuz harcı suya koyup şişirdiğiniz şişlere takın.

*Tavanızı ocağa koyun ve iyice ısıtın. Isınan tavaya şişleri tek tek dizin ve her tarafını iyice pişirip sıcak servis edin.


Anka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sosyal Ağlarda Paylaş

Etiketler
kebabı, Öcce


Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ege Usulü Tencere Kebabı Anka Et - Tavuk - Balık 0 12 Ocak 2018 00:08
Abuzer Kebabı Anya Et - Tavuk - Balık 0 10 Aralık 2017 12:40


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:02.