Forum Logo  

Anasayfa Kimler Online Forum Duyuruları Yönetim İletişim Reklam Ver
Geri Git   ForumDenizi.Com > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Hamur İşleri

Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2018   #1
 
Anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: 09 Aralık 2017
Cinsiyet: Bayan
Mesajlar: 5,695
Konular: 2624
Rep Gücü: 7
Puanları: 10
Rep Grafiği: Anka is on a distinguished road
Alınan Beğeni: 457
Verilen Beğeni: 232
Nereden: İzmir
İlişki Durumu: Yok
Burç: Basak
Takım: Besiktas
Standart Cantık Tarifi

Cantık Tarifi

Cantık Tarifi

Malzemeler
3 bardak un
2 bardak ılık su
1 tatlı kaşığı kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım fincan sıvı yağ

İçi için
300 gr kıyma
1 adet soğan
Karabiber
Pul biber
Tuz

Hazırlanışı
Un maya tuz ve ılık suyla yumuşak bir hamur hazırlayalım ve mayalanması için bekleyelim. İçi için; sıvı yağda ince doğradığımız soğan kıyma baharat ve tuzu biraz kavuralım. Orta boy tepsiye yarım fincan yağı dökelim. Elimizle açtığımız küçük hamur parçalarının içine harcımızı koyup poğaça gibi kapatıp kenarları alta gelecek biçimde tepsideki yağa batırıp sık bir şekilde dizip üzerinde yumurta sarısı sürüp 190 derece ısıtılmış fırında pişirelim.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Anka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sosyal Ağlarda Paylaş

Etiketler
cantık, tarifi


Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Gönderme Kuralları
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:25.