Forum Logo  

Anasayfa Forum Duyuruları Yönetim İletişim Reklam Ver
Geri Git   ForumDenizi.Com > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri > Konserveler - Turşular

Etiket Listesi

  
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2020   #1
 
İlkiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: 31 Aralık 2018
Cinsiyet: Bayan
Mesajlar: 13,916
Konular: 1730
Rep Gücü: 90
Puanları: 7550
Rep Grafiği: İlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond repute
Alınan Beğeni: 5663
Verilen Beğeni: 4156
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Besiktas
Standart Peynirli Turşu

Peynirli Turşu

Kaymak lor ve tulum peyniri karışımıyla turşuları doldurun. Sızma zeytinyağı sıvı yağ ve sirkeli sos da 1 hafta bekletin. Turşu hazırdır.




To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
İlkiz isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Sosyal Ağlarda Paylaş

Etiketler
peynirli, turşu


Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Gönderme Kuralları
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Peynirli Galeta (1 yaş+) Tomris Çocuk Mutfağı 0 27 Ekim 2019 01:47
Karışık Turşu Nasıl Hazırlanır? Tomris Konserveler - Turşular 0 06 Ekim 2019 18:04
Beyaz Peynirli Kek Hesnâ Kekler - Kurabiyeler 0 26 Ağustos 2019 11:29
Turşu Kızartması Tarifi Tomris Konserveler - Turşular 0 21 Temmuz 2019 15:53
Türlü üzümlü turşu tarifi Tomris Konserveler - Turşular 0 13 Aralık 2017 17:40


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:39.