Forum Düzeni
Dünya'dan Haberler
Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmeleri bulabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree5Beğeni(ler)
  • 1 Post By
  • 1 Post By
  • 1 Post By Asrevya
  • 1 Post By Qasem
  • 1 Post By

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 13 July 2018
Mesajlar: 6.474
Konular: 3064
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 260 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 45 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 0
Verilen Beğeni: 0
İlişki Durumu: Yok
Burç: Akrep
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 21
Asrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to beholdAsrevya is a splendid one to behold

Standart Cevap: Albert Einstein'ın 'Tanrı Mektubu' Satıldı

05 December 2018
# 1
Qasem Nickli Üyeden Alıntı
Millet çok zengin...

Bilgi - İnanç - Eylem
Bir tarihi materyal olarak değeri olduğuna inanmıyorum.
Ah modalaşan gösteriş.
Qasem bunu beğendin

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

Üyelik tarihi: 16 January 2018
Mesajlar: 4.975
Konular: 215
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 244 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 48 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 818
Verilen Beğeni: 109
İlişki Durumu: Uzak durun yeter...
Burç: Akrep
Takım: Turkiye
Rep Gücü: 21
Qasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to beholdQasem is a splendid one to behold
Standart Cevap: Albert Einstein'ın 'Tanrı Mektubu' Satıldı
05 December 2018
# 2
Asrevya Nickli Üyeden Alıntı
Bir tarihi materyal olarak değeri olduğuna inanmıyorum.
Ah modalaşan gösteriş.
Yahu ne tarihi meteryalı olacak ki
Buluşları zaten ortada.
Gerçi ben tarihi meteryal diye değer biçtikleri.abuk subuk şeylerede tarihi meteryal demiyorum ya. Oda ayrı konu

Bilgi - İnanç - Eylem
Asrevya bunu beğendin
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Arthur
Filozof ve Mucitler
1
09 September 2019 13:08
Asrevya
Genel Kültür
0
22 August 2018 04:31
Renksiz
Filozof ve Mucitler
0
27 July 2018 16:37
Arthur
Bilim ve Teknoloji Haberleri
0
17 July 2018 21:58
Arthur
Aşka Dair Her Şey
0
06 December 2017 17:26



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.