ForumDenizi.Com

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   Fenerbahçe (https://www.forumdenizi.com/fenerbahce/)
-   -   Fenerbahçe, Ali Koç ve Semih Özsoy PFDK'ya sevk edildi (https://www.forumdenizi.com/fenerbahce/54097-fenerbahce-ali-koc-ve-semih-ozsoy-pfdkya-sevk-edildi.html)

Turan 10 June 2020 19:29

Fenerbahçe, Ali Koç ve Semih Özsoy PFDK'ya sevk edildi
 
Son dakika gelişmesi... Türkiye Futbol Federasyonu, resmi açıklamasından dolayı Fenerbahçe'nin yanı sıra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy'un "sportmenliğe aykırı açıklamalar" gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiklerini açıkladı.
https://i.resimyukle.xyz/yRL3M7.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Başkan Vekili Semih Özsoy'un "sportmenliğe aykırı açıklamalar" gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildiklerini açıkladı.

TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Hukuk Müşavirliği'nce 10.06.2020 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 05.06.2020 ve 07.06.2020 tarihlerinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" ile Kulüp Başkanı ve Yöneticisinin FB TV'ye 05.06.2020 tarihinde yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü Başkanı ALİ YILDIRIM KOÇ'un 05.06.2020 ile 07.06.2020 tarihinde kulüp resmi internet sitesinde yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" ve 05.06.2020 tarihinde FB TV'de yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine,
FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü İdarecisi SEMİH ÖZSOY'un 05.06.2020 tarihinde FB TV'de yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir"

Neler yaşanmıştı?

Ekonomist Dergi'sinin Instagram yayının canlı konuğu olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, 'Şikenin üstesinden gelmek için nasıl bir çalışma yapacaksınız?' sorusuna, "Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. İtalya'da, İngiltere'de ve Fransa'da da oldu. Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon... 2010-2011 sezonudur. Sezon geride kaldı. 9 sezon geride kaldı. Biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık" yanıtını vermişti.

Nihat Özdemir'in verdiği bu yanıt sosyal medyada Sarı-Lacivertli taraftarların büyük tepkisini çekti. Ardından Fenerbahçe Kulübü de konuyla ilgili sessizliğini bozarak "Yazıklar Olsun Nihat Özdemir" açıklamasını kamuoyuyla paylaştı.

Kaynak Fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:44.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.