ForumDenizi.Com

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   ForumDenizi Cafe (https://www.forumdenizi.com/forumdenizi-cafe/)
-   -   Son bir senedir neler yaptınız değil, neler yapamadınız? (https://www.forumdenizi.com/forumdenizi-cafe/65285-son-bir-senedir-neler-yaptiniz-degil-neler-yapamadiniz.html)

Zeze 17 February 2021 22:26

Son bir senedir neler yaptınız değil, neler yapamadınız?
 
Virüsün yayılırlığı ortaya çıkmadan, ülkemize gelmeden önce güllük gülistanlık olmasa da, kısıtlamalardan uzak hayatlarımız vardı.

Ve virüsten önce bir çoğumuzun yapmayı planladığı, koyduğu hedefleri, hayalleri vb. bir çok düşüncelerimiz vardı gelecek günlerle alakalı.

Tabi planlar, hayaller, yapılacaklar listeleri, hepsi rafa kalktı ve son bir senede monoton bir hayata sürüklendik.

Son bir sene de, yapmak isteyip de neler yapamadınız?

Farkedmez 15 March 2021 17:31

Cevap: Son bir senedir neler yaptınız değil, neler yapamadınız?
 
Yaşayamadım.

Regex 15 July 2021 21:21

Cevap: Son bir senedir neler yaptınız değil, neler yapamadınız?
 
Geç kalmışlıklarımı düşünüp, irdelediğim zamanlar bunları irdelemek yerine bir şeyler yapsaydım şu an o zamanlara geç kalmazdım.

Oğuz Atay'ın Tutunamayanlar romanını çok severim. Okumuş olanlar yukarıdaki cümlemi eminim çok daha iyi anlayacaktır.

Salgın da dahil olmak üzere hiçbir etmen yapılacakları olanaksız kılmamalı; ötelememeliyiz bunları. Yıllar sonra bugüne dönüp baktığımızda yapamadım, yaşayamadım diyememeli. Düşüncem ve yaklaşımım bu şekilde.

Luiku 16 July 2021 02:26

Cevap: Son bir senedir neler yaptınız değil, neler yapamadınız?
 
hala tatil yapamadım


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.