Forum Düzeni
ForumDenizi Sözlük
Her türlü şey yorumlanabilir, tanımlanabilir. Denizler kadar özgür sözlük!
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeni(ler)
  • 1 Post By gnaremoob

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 12 November 2019
Mesajlar: 158
Konular: 15
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 17 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 41 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 62
Verilen Beğeni: 94
İlişki Durumu: Yok
Burç: Koc
Takım: Turkiye
Rep Gücü: 8
gnaremoob has a spectacular aura aboutgnaremoob has a spectacular aura about

Standart 1 Milyon İstihdam Projesi

21 April 2020
# 1
Bilişimin her alanında olduğu gibi yine 10 sene geç kaldığımız ve formalitelerden öteye geçemeyeceğini düşündüğüm bir proje.

CV kasmak için üye olayım dedim ama outlook uzantılı maille başvurduğumdan gmail harici servis kullanan çoğu kişi gibi bana da mail gelmedi ve tekrardan üye olamıyor ya da mail adresimi değiştiremiyorum.
rainbow6 bunu beğendin
Üyelik tarihi: 17 July 2018
Nereden: Tel'aran'rhiod
Mesajlar: 6.699
Konular: 883
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 664 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 73 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 2144
Verilen Beğeni: 1250
Nereden: Tel'aran'rhiod
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Galatasaray
Rep Gücü: 50
Farkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond reputeFarkedmez has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 1 Milyon İstihdam Projesi
21 April 2020
# 2
Muhasebecilere de bekliyoruz

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Üyelik tarihi: 19 August 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 49
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: 1 Milyon İstihdam Projesi
21 April 2020
# 3
Zaten 234324 milyon yazılımcı, bunların baskıcı, liyakata önem vermeyen, betona yönelik politikaları yüzüne yurt dışına kaçtı/gitti. Etrafımdaki bir çok yazılımcı arkadaş gibi .

Daha önce de damat 2-3 milyon kişiyi istihdam edeceğiz demişti genel olarak ama 2 katı kadar insan işsiz kaldı an itibar ile .
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Tabut
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
0
09 March 2020 20:43
Neoma
Ekonomi Haberleri
0
29 September 2019 16:44
Asrevya
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi
2
14 December 2018 23:52
Gamer Queen
Biyoloji
0
07 January 2018 23:06



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.