ForumDenizi.Com

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   ForumDenizi Sözlük (https://www.forumdenizi.com/forumdenizi-sozluk/)
-   -   Yol kenarında gelini döven damat (https://www.forumdenizi.com/forumdenizi-sozluk/60795-yol-kenarinda-gelini-doven-damat.html)

Jön TüRk 01 November 2020 23:56

Yol kenarında gelini döven damat
 
Düğün günü en olmayacak iş olsa gerek. Daha doğrusu hiç olmaması gereken bir eylem.

Bknz : https://www.youtube.com/watch?v=E0CPToDJ-TI

Charismax 02 November 2020 01:58

Cevap: Yol kenarında gelini döven damat
 
ben bu tür şeylere dayanamıyorum.. 2 ay önce karısını sokakta azarlayan birisi vardı otobüs bekliyordum kadına bi tane vurdu yapıştırdı ses etmedim.. ikinciyi vurdu artık kadın mırıldandı allah belanı versin inşaallah birinden dayak yersinde biter bu çilem gibi bişi dedi.. adam sanki erkekle kavga ediyomuş gibi kadına girişti.. ve herkes mal mal bakarken bende adama giriştim :D adammısın lan sen diye :D elimde evin anahtarı vardı yüzük gibi kullanıp iyi daldıydım .. sonuç beni karakola aldılar ifade verdim durumu anlattım :D polis dediki karışma kardeşim kanunlarda sen suçlu çıkarsın dedi.. adam senden şikayetçi olmadı karısına olan sinirinden dolayı unuttu dedi yoksa sende çıkamadın burda misafirimiz olurdun dedi.. ben öyle kanunun diyip ne dediğimi tahmin etmişsinizdir.
kadınlarla uğraşmayın la :D sinirlerimi hooplatıyorlar

Charismax 02 November 2020 02:00

Cevap: Yol kenarında gelini döven damat
 
yalnız şunu belirtmek isterim az daha kavga uzasaydı dayagı yiyen ben olacaktım :D çünkü kalıplı bir adamdı :D yani beni her türlü sindirirdi kısa sürdüğü için dagıttım adamı yoksa şey olurdu ;cool;;tebessüm;;trip;

İlkiz 02 November 2020 11:55

Cevap: Yol kenarında gelini döven damat
 
İnsanmış demek gerekmez işte olmaması gereken kişi insanın hayatında allah herkesi korusun bu tiplerden


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:53.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.