ForumDenizi.Com
  • Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   Haftanın Konuğu (https://www.forumdenizi.com/haftanin-konugu/)
-   -   16. Haftanın Konuğu 'rainbow6' (https://www.forumdenizi.com/haftanin-konugu/25026-16-haftanin-konugu-rainbow6.html)

sükutu-ezber 02 September 2019 11:47

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Hayırlı olsun kolay gelsin inşallah kardeşim,,,

Hayatın anlamı nasıldır sizce
Hayat görüşünüz, hayatta önemsediğiniz ilkeler nelerdir
Öncelikleriniz ve geri bıraktıklarınız var mı


Kolay gelsin kardeşim,,,

Neoma 02 September 2019 11:50

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Hayirli olsun .

Tomris 02 September 2019 11:51

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Hayırlı Olsun @rainbow6

Adın?
Nerelisin?
Nerede yaşıyorsun?
Kaç yaşındasın?
Burcun?
Burçlara inanır mısın?
Boyun?
Mesleğin?

Kahve mi çay mı?
Kendini 3 kelime ile tanımlar mısın?
Okuduğun son kitabın adı?
Kitap okumayı sever misin?
Haftada kaç kitap okursun?
Hobilerin nelerdir?
Zor yoldan öğrendiğin şey nedir?
Mutluluğa ulaşmak için ne yapmak gerekir?

Araba sürmek mi motosiklet kullanmak mı?
Sevdiğin insanda kalp kırıklığına nasıl uğrarsın?
Deliler gibi sevdiğin insan senden gitse ne yaparsın?

WhatsApp durumunda ne yazıyor ?
En son dinlediğin şarkı?
En çok neye ya da kime öfkelenirsin?
En çok neye gülersin?
En çok neye üzülürsün?
Seni motive eden en önemli şey nedir?
Kendinle ilgili değiştirmek istediğin bir şey var mı?
Sevdiğin şair ve ona ait sevdiğin şiir?
Şu anda bütün dünya seni dinliyor olsaydı; Ne derdin?

Kolay gelsin.;maia;

rainbow6 02 September 2019 11:56

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Alıntı:

Komutan Logar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 105944)
Aga adın ne nerelisin ne iş yapıyorsun. Anonim konuşma bize :D Gizli kalsın diyorsan kalsın :D

Film-noir türündeki filmlerdeki o jönler gibi gizemli takılmakta buraya kadarmış :( :D.

Adım Tolga, İstanbulluyum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum https://i.ibb.co/JxkMCsL/dil.gif .

İş şu an yok. Gaza gelip (siz gelmeyin bence haha) beni sömüren, adilik yapan üst yönetime çektim resti, bastım istifayı. Şimdi ise ararsa banka, mesajsa yine banka modunda takılıyorum evde kukumav kuşu gibi.

Ondan önce sinema sektörü olmak üzere bir çok alanda yöneticilik yapmıştım.

Anonimlik gitti. Bu gidişle vesikalık fotoğrafda koyarım ben https://i.ibb.co/Q6BXzN9/yllol.gif .


Alıntı:

Mango Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 105945)


Sims 1i 6 yaşında oynamıştım jxjxjxj Nys, bence de 2 en mütüşüydü.

Peki bakalımm klasik sorulara geçelim o zaman;
1-Hangi bölümde okudun üniversitede?
2-Üniversite yılları dediğine göre baya oldu bitireli :p Kaç yaşındasın :D
3-Dizi-film izlemeyi sever misin? Varsa bize öneride bulunmak ister misin?
4-En son okuduğun kitap hangisiydi?
5-Araba kullanmak mı yoksa motorsiklet kullanmak mı?


1- Yıldız Teknik bilgisayar proglama okudum. Sonra da 2.üniversite olarak kamu yönetimi okudum. Bi de 2 yıllık AÖF var arada. Yeter herhalde :p :D.

2- 34 ama göstermem. Annem 34 ol ama gösterme dedi :D. Şaka bir yana ailecek vampir miyiz yoksa başka bir şey mi bilmem ama kimse yaşını göstermez.

3- Sıkıntı bir soru :D. Çokkkkkk şey yazabilirim bu hususta ama şimdilik şunları şey edeyim ;ehem; .

  • Dizi;
  • The X-Files: Eski bir dizidir ama muhteşemdir. Şimdi bir çok dizinin atası ve ilham kaynağıdır demek yanlış olmaz sanırsam. Senaristi söylenene göre FBI ve CIA ile içli dışlı denirdi, dizinin paranoyaklığı hususunda :D ama diziyi izleyince, insan "lan" diyor. Zira dizi geçmişte olan, hatta şimdi olan bir çok şeyi adeta yıllar önce anlatmış gibi.
  • Stargate SG-1: Eşsiz bir dizidir. Sadece bilim kurgu gözü ile bakmamak lazım. Eski Mısır mitini, bilimkurgu yer yer komedi, aksiyon ve harika bir kurgu ile birleştirmişler.
  • Battlestar Galactica: Bu da başucu dizilerimden birisi. Siyaset, bilimkurgu, felsefe, politika, aksiyon ne ararsan var. Eşsiz bir dizidir.
Bunların toplamı zaten 20 sezon üzeri yapıyor :D. Hele bi izleyin devamı gelir önerilerin ki, daha çok var :o.


Film;
  • predestination
  • arrival
  • snowpiercer
  • three billboards outside ebbing missouri
  • yongseoneun eupda
  • contratiempo
  • hable con ella
  • knockin' on heaven's door
  • jeder für sich und gott gegen alle
Ayrıca çoğu kişinin bilmediği, Türk filmi olan üçkağıtçılar'ı da şiddetle öneririm. Komedi filmidir, güzeldir ama sıradan bir gibi gözükmesine rağmen çekimteknikleri ile aşmış bir yapımdır. Zaten yönetmen, ülkemizin taçsız kral pelesi diyebileceğimiz Natuk Baytan'tır.
Filmdeki bir çok eşsiz çekim tekniği, şimdi Tarantino başta olmak üzere, bir çok kült yönetmenin kullandığı teknikler olması manidardır. (yanlış anlamaya mani olmak için, Natuk Baytan'ın 1980'li yıllarda film çektiğini dile getirmek istiyorum)


4- Dan Brown - Başlangıç. Güzel bir kitaptı. Aslında olası geleceğimizi anlatmış. Okumayan okusun. Onun dışında son zamanlarda kitap okuyamıyorum. Kafam o kadar dolu ki, hiç bir şeye konsantre olamıyorum .(.

5- Hiç biri :D. Araba kullanmak zevkli ama hala ehliyet almadım. Niye almadım ben de bilmiyorum. Motor da güzel, özgürlüğü temsil eder ama ülkemizde sıkıntı o iş :). Gerçi bu ülkede yürümek hatta nefes almak bile sıkıntı oldu ya, neyse.

Mezarkabul 02 September 2019 12:58

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Hiç Fenerbahçe'yi tutmak yerine aklından bir sayı tutmayı denedin mi? :D

rainbow6 02 September 2019 13:06

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Alıntı:

sükutu-ezber Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 105950)
Hayırlı olsun kolay gelsin inşallah kardeşim,,,

Hayatın anlamı nasıldır sizce
Hayat görüşünüz, hayatta önemsediğiniz ilkeler nelerdir
Öncelikleriniz ve geri bıraktıklarınız var mı


Kolay gelsin kardeşim,,,


Hayatın anlamı konusunda gidip geliyorum :). Kimi zaman anlamlı geliyor, kimi zaman anlamsız.
Kimi zaman eğlen git diyorum, kimi zaman yaptıklarına dikkat et. Yaşadıklarımız, gördüklerimiz ve bir çok şey etkiliyor sanırsam bu görüşü.
Zira tek düze bir anlam yüklemek hata olur hayata. Hayat bu akıp gidiyor derler ya, bizimde fikirlermizin akıp gitmesi lazım yeri geldiği zaman.

Hayat görüşüm yukarıda dediğim gibi şekilleniyor diyebilirim. Klasik Türk müslüman :) diye tabir edilen türdenim. Kırmızı çizgim Atatürk'tür.
Bir çok görüşe saygı duyarım; HDP, ateist, x, y, z ama iş Atatürk'e karşı nefret gelince orada ayarım kaçar işte :).

Hayat olarak ise anı yaşa derim. Yarın ne olacağımız belli değil. Bir de "ne oldum değil, ne olacaksın" derim hep ki,
zaten ilk satırdaki fikrimin yansıması.
Dün karun gibiyken, bugün kapıkulu olabiliriz. Dün sağlıklı iken, bugün hasta olabiliriz. O yüzden anı yaşamak lazım.
Hayata bir kez geldik, aldığımız her nefesi değerlendirmek lazım :).
(Gerçi bu aralar attığım, aldığım her nefes ızdırap dolu anasını satayım :D. Dert, tasa, borç, bazı aile üyeleri! hede hödö derken buhran dönemi yaşıyorum adeta)


Ayrıca son zamanlarda Hz. Muhammed'in hadisi olan "kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş" sözü de baş ucu ifadelerimden biri oldu. Özellikle siyasi arenaya bakınca, resmen bu olay cereyan ediyor :). Bir nevi karma mı dersiniz, ilahi adalet mi bilemiyorum :).


Öncelik olarak dostluğa önem veririm ama daha önce forumda açtığım konuyu bahis edecek olursak, artık bu konuyu da kısıtlamaya başladım.

Geri bıraktıklarım vardır elbet, herhalde sağlam geri bırakmışım ki, hatırlamıyorum bile :D.

Lakin keşkem çok. Programlama okudum ve bazı nedenlerden dolayı uzaklaştım. O konuda inanılmaz pişmanım. Olan oldu gerçi.




Alıntı:

Anka Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 105953)
Hayırlı Olsun @rainbow6

Adın?
Tolga

Nerelisin?
İstanbul

Nerede yaşıyorsun?
İstanbul

Kaç yaşındasın?
34

Burcun?
Boğa

Burçlara inanır mısın?
cıks. burçlarla ilgili bir yazı okumuştum. yorumları yapanlara senin benim gibi maaşlı insanlar. hatta çoğu 2-3 aylık bir çok burç yorumunu yapıp,
stok bile yapıyormuş :D.
Lakin bir keresinde bir olay olmuştu ki onu asla unutmam. Sanırsam abim bana bir şey demişti, bir olay olmuştu. O günde tesadüfen burcumu okudum ve resmen o gün yaşadıklarımı anlatır gibiydi.
Burçta x olay öyle değil bebişim, bak o konuda ananı niyolay ye ye diyordu :D Abimi aradım ve "ulan o olay doğru değil di mi hede hödö" diye çıkştım. abim dumur olup, nereden bildin/anladın demişti.
ilginç bir tesadüf olsa gerek.


Boyun?
1,66 olarak maki bitki örtüsüyüm haha.

Mesleğin?
normalde yazılım idi ama bıraktım. niye bıraktım uzun hikaye. şimdi ise orada burada yönetici vasfı ile takılıyoruz işte.

Kahve mi çay mı?
ikisi de. çaysız ve türk kahvsiz olmaz.

Kendini 3 kelime ile tanımlar mısın?
komik, spontane ve her zıkkımı kafasına takan.

Okuduğun son kitabın adı?
dan brown - başlangıç

Kitap okumayı sever misin?
çookkk. hunharca okurum. okuduğum kitapları da saklamayı severim. yer gök kitap o yüzden.

Haftada kaç kitap okursun?
normalde en az 1 idi. kimi zaman 2-3 de olabiliyor ama 1 ideal. zira sindire sinsire, anlaya anlaya hatta hayal kura kura okumak lazım :).
şimdilerde ise ayda 1 kitap bile değil :(. zira kafam o kadar dolu ki, çoğu şeye konsantre olamıyorum. halbuki okumak için 3-5 kitap almıştım geçen ay :(.


Hobilerin nelerdir?
teknoloji :). teknoloji ile ilgilenmeyi severim. param olsa envai çeşit elektronik alet alır, kurcalar incelerim herhalde.
Pnun dışında klasik şeyler işte. kitap, film/dizi izlemek vs.


Zor yoldan öğrendiğin şey nedir?
niçe'nin dediği gibi "Beni öldürmeyen acı, güçlendirir."
Tecrübe ile öğrenmek en zorudur bence. Elimizi taşın altına sokmazsak, bir hiçiz bu dünyada.


Mutluluğa ulaşmak için ne yapmak gerekir?
Artık hiç bir şey yapmıyorum :). Sahi mutluluk ne idi ?.

Araba sürmek mi motosiklet kullanmak mı?
Forumun standart sorusu galba :p. Sanırsam 1000.kez araba veya motor diyene, bu taşıtlardan birisi hediye edilecek :D.
İkisi değil ama tercih olursa araba derim. Eski klasik arabaları, amerikan arabaları severim. Oturup sürmek ne keyifli olurdu.


Sevdiğin insanda kalp kırıklığına nasıl uğrarsın?
Özür dilerim. Başka da ne yapılabilir ki zaten. Karşıdaki de beni seviyorsa zaten, o özürün kıymetini bilir diye düşünüyorum.

Deliler gibi sevdiğin insan senden gitse ne yaparsın?
Vakt-i zamanında gitmişti. paramparça olmuştum. adnan şenses gibi dolaşmıştım uzun süre haha :D.

WhatsApp durumunda ne yazıyor ?
hede hödö

En son dinlediğin şarkı?
Gene Pitney - Something's Gotten Hold of My Heart


En çok neye ya da kime öfkelenirsin?
bu aralar çoğu öyle öfkelenmeye başladım :(. halbuki öyle değildim. ama temel olarak dediğim gibi, Atatürk'e hakaret vs. durumlarıdan çileden çıkıyorum.

En çok neye gülersin?
zekice yapılmış esprilere vs.


En çok neye üzülürsün?
bu aralar hemen hemen her şey :/.


Seni motive eden en önemli şey nedir?
Çıtayı her daim yüksek tut derim. Meslea x derste en fazla 50 alabilecekken, hedefi 70 koyarım. 55-60 alırım sonra :D.

Kendinle ilgili değiştirmek istediğin bir şey var mı?
Geçmişte yaptığım keşkeleri geri çevirmek isterdim de geçti gitti.


Sevdiğin şair ve ona ait sevdiğin şiir?
Lisede edebiyat öğretmeni yüzüne şiirden nefret ettim. Evet, aynen öyle :).
Ama Attila İlhan sağolsun hayat döndürdü beni. Özellikle o adamın "Ben Sana Mecburum" şiirine taparım.
Yine şiir olarak öyle kafiye, redif hede hödö ölçüsü olmayan şiirleri daha çok severim.


Şu anda bütün dünya seni dinliyor olsaydı; Ne derdin?
Tüm din, ideoloji, fanatizm, partizanlık ve buna benzer fanatik düşünceleri bir kenara koyun, insan olun, hür olun derdim herhalde.
Tek bir parça olsak, ayrışmazsak dünya daha iyi bir yer olurdu sanırsam.







Alıntı:

Brisingr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 105948)


Bu laf benim lafım ya :D okuyunca çok şaşırdım ilk defa kullanan biriyle karşılaştım ;dis;

Kolay gelsin. Nasılsınız diye sorayım bende adet yerini bulsun


Ben de çok kullanırım bu ifadeyi :). Başka kullanan çıkarsa dışlayalım https://i.ibb.co/JxkMCsL/dil.gif .

Teşekkürler, iyiyim. Siz nasılsınız derken, aklıma Kemal Sunal filmdeki şu sahne geldi hahahaha.

https://www.youtube.com/watch?v=mz1bdEoveVg

Melodram 02 September 2019 13:56

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Konuk olduğum hafta demiştim benden sonra @rainbow6 olmalı diye, 1 hafta gecikmeli de olsa olmuşsun tebrikler :D Olmalı dediysek olur yani, bizde böyle! Gerçi ikinci sıradan olmuşsun ama olsun nihayetinde oldun, söyleyeceklerim bu kadar... :p
Sanki her şey sorulmuş gibi geliyor okuduğumda, dur bir şeyler çıkaralım...

*Sende bu enerjinin altında aslında daha duygusal, kendini içten içe yiyen, birçok şeyi takan-ki öyle yazmışsın- bir insan mısın? Bu eğlenceli hal hem doğan gereği hem de o içinde çoğunun ''zayıflık'' olarak nitelendirdiği duyguları örtmek için seçtiğin bir yol mu?
*Boğa burcu boğa burcunu yemek yiyişinden tanır... Burçlarla çok ilgin olmasa da bazen öyle tesadüfler insana ''haydaa'' dedirtiyor, bizim burcumuza da çok obur diyorlar hep. Öyle misindir? Yemek yemenin bir sanat olduğunu düşünüyor musun yoksa ver ordan ne varsa yorma beni mi diyorsun? En sevdiğin yemeği öğrenelim, bir de bugünün önerisi? :D Günün menüsü tabelası belirdi gözlerde.
*Seçim oldu ve her şey değişti diyelim, ülkenin başına geldiğinde katkı sağlayacağını düşündüğün bir siyasi var mı? Varsa neden o?
*Yine her şey değişti ve katkı sağlayacak biri başa geçti, ilk ne yapmalı bu ülkede?
*Son olarak da sevdiğin bir kitaptan güzel bir alınlı alayım ve gideyim.

Kolay gelsin efenim, enerjiniz bol olsun. :p

Brisingr 02 September 2019 13:57

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Bende iyiyim teşekkür ederim :)
Ama sahne konusunda hahaha :D bir şey diyemeyeceğim :D
Ve başka kullanan sanmıyorum ki çıksın

Onurcan 02 September 2019 13:59

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Hakkımda düşüncelerini yazarmısın

rainbow6 02 September 2019 14:35

Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6'
 
Alıntı:

Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 105988)
Hiç Fenerbahçe'yi tutmak yerine aklından bir sayı tutmayı denedin mi? :D

Aklından bir sayı tutunca bırakmak gerek ama Fenerbahçe'yi tutunca bırakmayacağın için, Fener'i tuttum https://i.ibb.co/T0tmWG9/400.gif :D.





Alıntı:

Melodram Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 106043)
Konuk olduğum hafta demiştim benden sonra @rainbow6 olmalı diye, 1 hafta gecikmeli de olsa olmuşsun tebrikler :D Olmalı dediysek olur yani, bizde böyle! Gerçi ikinci sıradan olmuşsun ama olsun nihayetinde oldun, söyleyeceklerim bu kadar... :p
Sanki her şey sorulmuş gibi geliyor okuduğumda, dur bir şeyler çıkaralım...


  • He, yedek talihli olmuşum :D. Bu olayların kandırmaca olduğunu sanırdım ama varmış öyle bir şey :p :D. Ayrıca ben dedim oldu diyerek, derin forum işleri var diyorsun yani https://i.ibb.co/JxkMCsL/dil.gif :D. bkz derin devlet :p. (anlamayan olur diye şey ettim haha)


*Sende bu enerjinin altında aslında daha duygusal, kendini içten içe yiyen, birçok şeyi takan-ki öyle yazmışsın- bir insan mısın? Bu eğlenceli hal hem doğan gereği hem de o içinde çoğunun ''zayıflık'' olarak nitelendirdiği duyguları örtmek için seçtiğin bir yol mu?


  • Aboo soruya bak. Psikanaliz diyorsun yani https://i.ibb.co/ZGsGgrQ/uglygaga.gif . Freud görse sevincinden halay başı olurdu :D.
    Aslında bilinç dışı olarak dediklerin olabilir. Lakin ben eskiden beri böyleyim :). Yani eskiden pamuk gibiyken de böyleydim. Şimdi kaktüs gibiyim :D yine böyleyim.
    Doğam bu galba. Ama hakikaten son zamanlardaki durumuma bakınca, söylediklerin düşündürdü beni, düşününce tırstım :D. Geçmişte de böyle olmasa idim, herhalde çift kişilik barındırıyorum falan derdim kenime ;nnj;.
    Aslında genel olarak kafam karıştı :D. Dedim ya, çok Psikanaliz soru olmuş. Duvara uzun uzun bakıp, düşünmem lazım. https://i.ibb.co/Sxjpcr4/yuha.gif :p .
*Boğa burcu boğa burcunu yemek yiyişinden tanır... Burçlarla çok ilgin olmasa da bazen öyle tesadüfler insana ''haydaa'' dedirtiyor, bizim burcumuza da çok obur diyorlar hep. Öyle misindir? Yemek yemenin bir sanat olduğunu düşünüyor musun yoksa ver ordan ne varsa yorma beni mi diyorsun? En sevdiğin yemeği öğrenelim, bir de bugünün önerisi? :D Günün menüsü tabelası belirdi gözlerde.


  • İlginçtir, burcumun özelliklerini araştırdım pek tabii ve çoğu tutuyor. Yemek yemeyi severim pek tabii. Yemek yemek de sanat ama ondan ziyade yemek yapmak hele hele masayı hazırlamak daha fazla sanat geliyor. Masa hazırladığım zaman acayip özen gösteririm. Yiyeceklere, masa düzenine vs. :).
    Böyle dünya ülkelerini gezip, o ülkelerin egzotik yemeklerini yemek isterim. Hayal ama bir gün olur inşallah. Gerçi rüyamda bile olmaz ya neyse :D. O yüzden yemek programlarını vs. severim ama ironik bir şekilde de yemek ayırt ederim :S. Sevdiğim yemek mantı var. Çiğ köfte var. Kuzu pirzola :D var ama anca tayyipgiller yiyor artık, biz kasap kedisi bakıyoruz :D.
    Ne bileyim aklıma yiyecek gelmedi, iyi mi :). Lakin yiyecek deyince, karnım acıkmaya başladı yine :D. Ayrıca o kadar yerim ama maşallah kilo almam. Öyle fit fit dolaşır, ham hum yerim https://i.ibb.co/xz4VXqX/504.gif . Bugüne ezo gelin çorbası, nohut ve cacık diyeyim o halde :))))).




*Seçim oldu ve her şey değişti diyelim, ülkenin başına geldiğinde katkı sağlayacağını düşündüğün bir siyasi var mı? Varsa neden o?



  • Şu an için Eko başkan ve Mansur başkan görünüyor bu kıstasa uygun. Samimii geliyorlar ki, yaptıklarına bakınca zaten bu da uyuşuyor mizaçları ile. Zaten "malum kesimin" kuduz gibi saldırıdğına bakacak olursak, doğru yoldalar ve doğru iş yapıyorlar diye düşünürüm :). Ki, eskiden de Sezer ve Ecevit vardı. Ama saçma sapan eleştiri aldılar. Zaten eleştiren kesime bakınca, aslında ne kadar doğru yolda olduklarını anlamış oluyoruz :).


*Yine her şey değişti ve katkı sağlayacak biri başa geçti, ilk ne yapmalı bu ülkede?


  • Evvela Atatürk'ün izinden gitmeli. Zira O'nun izinden gitmiş olsaydık, şimdi uzaya araç yollayan, sanayi devi olan, bilimde nirvanaya ulaşan, modern bir ülke olurduk. Gelen evvela beton sektörünü yok etmeli. Doğaya saygısı olmalı ki, hayvanlara eziyet edenlere bile hapis cezası gelmeki. Zaten bunu yapan, diğer yargı ve hukuk alanında da devrimini yapar. Eğitime önem verip, hurafe değil, bilimsek teorileri aşılamalı. Sanayi ve bilime önem vermeli. Tübitak'ın dua eden, konuşsan secceda gibi saçma sapan proje üretmesi yerine, uzaya en hızlı çıkacak roket nasıl tasarlanır gibi projelere önem vermeli. Geri dönüşüme önem verilmeli. Yani cam, karton vs. gibi şeyleri çöpe atıyor millet. Bunları geri dönüşüme kazandırsak, yılda milyar dolarlarca para ülkenin kasasına girer. Yap işlet devret olayına son vermeli. Bu olay dahil, özelleştirme adı altında peşkeş çekilen ne varsa, kamulaşmalı. Yahu uzun uzun yazmaya ne gerek var. 17 yıl içinde AKP ne yaptı ise, tam tersini yapsınlar, ülke 50 yıl ileriye atlar :).

*Son olarak da sevdiğin bir kitaptan güzel bir alınlı alayım ve gideyim.

  • Valla inan aklıma gelmedi bir şey :). Gelirse güvercine bağlar yollarım tez zamanda :D.

Kolay gelsin efenim, enerjiniz bol olsun. :p



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:19.
  • Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.