Ataşehir boya ustası - izmir korsan taksi


Ne-Nedir-Ne Değildir? En çok merak edilen konular, güncel bilgilerin harmanlandığı bölüm.


1 Ocak 2018 AVMler Açık Olacak Mı?

Ne-Nedir-Ne Değildir?


Kullanıcı Etiket Listesi

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 29 December 2017 #1
..

Onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üyelik tarihi: 29 December 2017
Cinsiyet: Bay
Mesajlar: 1.068
Konular: 198
Rep Gücü: 10
Puanları: 37
Rep Grafiği: Onurcan is on a distinguished road
Alınan Beğeni: 75
Verilen Beğeni: 80
Nereden: İstanbul
İlişki Durumu: Yok
Burç: Koc
Takım: Besiktas
Standart 1 Ocak 2018 AVMler Açık Olacak Mı?

1 Ocak 2018 AVMler Açık Olacak Mı?

1 Ocak 2018 AVMler Açık Olacak Mı,1 ocak avmler açık olacakmı,1 ocak avmler açık mı kapalımı,1 ocak 2018 açıkmı olacak kapalımı

Alışveriş merkezleri yıl boyunca neredeyse hep açık olan kuruluşların başında yer almaktadır. Yılbaşı günü ve 1 Ocak gününde de AVM’ler açık olacaklardır. Ancak diğer günlerin aksine çoğu AVM bu tarihte öğleden sonra çalışmaya başlar. Yani saat 13:00 veya 13:30 saatlerinden sonra alışveriş merkezleri yine çalışmaya devam edeceklerdir.

Onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile CevaplaAlıntı ile Cevapla
 

Sosyal Ağlarda Paylaş


Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 

Gönderme Kuralları
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB kodu Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
1 Ocak 2018 Pazartesi Bankalar Açıkmı Olacak Onurcan Ne-Nedir-Ne Değildir? 0 29 December 2017 20:41
1 Ocak 2018 Eczaneler Açıkmı Olucak ? Onurcan Ne-Nedir-Ne Değildir? 0 29 December 2017 20:40
2018 Ocak Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller Onurcan Çöp Tenekesi 0 29 December 2017 20:39
1 Ocak 2018 Pazartesi okullar tatil mi okul tatil son dakika MEB valilik açıklaması Gamer Queen Serbest Kürsü 0 29 December 2017 01:37
Naylon poşetler 1 Ocak 2019'dan itibaren ücretli olacak Arthur Türkiye'den Haberler 0 27 December 2017 20:49


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Sağlıklı Yaşam Rehberi - video indir - beğeni satın al - Görev Yap Para Kazan
Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.