ForumDenizi.Com

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   Saç - Makyaj Bakımı (https://www.forumdenizi.com/sac-makyaj-bakimi/)
-   -   Sütçü Kız (Beşli) Saç Örgüsü (https://www.forumdenizi.com/sac-makyaj-bakimi/59158-sutcu-kiz-besli-sac-orgusu.html)

MaVi 12 September 2020 02:08

Sütçü Kız (Beşli) Saç Örgüsü
 
Sütçü Kız (Beşli) Saç Örgüsü

* Saçlarının temiz ve düzgün taranmış olmasına dikkat et. Saçından beş tutam halinde ve eşit olarak ayır. Eğer uzun süreli bir kullanım düşünüyorsan saçına sabitleyici bir jel ya da jöle kullanabilirsain.
* Daha sonra sağdan ikinci tutamı soldan ikinci tutamın altından geçir. Bundan sonra sürekli olarak bir sağ bir sol tutam alarak alt üst şeklinde örgü işlemine devam et.
* Bu işlemi sürekli olarak yineledikten sonra saçındaki simetriyi bozmadan ve eşit şekilde alt üst yaparak bu uygulamaya devam et.
* Örgünü tamamladıktan sonra en uç kısmında örülmeye müsait olmayan kısmını bir toka ya da lastik yardımı ile topla.




MaVi 12 September 2020 02:11

Cevap: Sütçü Kız (Beşli) Saç Örgüsü
 


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.