ForumDenizi.Com

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   Samsung (https://www.forumdenizi.com/samsung/)
-   -   Bataryasıyla sınırları zorlayan Galaxy M41 ortaya çıktı (https://www.forumdenizi.com/samsung/55333-bataryasiyla-sinirlari-zorlayan-galaxy-m41-ortaya-cikti.html)

Jön TüRk 04 July 2020 23:17

Bataryasıyla sınırları zorlayan Galaxy M41 ortaya çıktı
 
https://static.shiftdelete.net/wp-co...taya-cikti.jpg

Yaz mevsiminin sonuna yaklaşmamız ile birlikte ağırlığını Galaxy Note 20 serisine veren Samsung, orta segment için de çalışmalarını sürdüyor. Son yıllarda amiral gemisi satışları Samsung’u pek memnun etmese de, orta segmentte yakaladıkları başarıyı sürdürmek istiyorlar. Samsung’un orta ve alt segment için 6 yeni telefon tanıtacağı biliniyorken, bunlardan Galaxy M41 bataryası ile süpriz yapacak.

Teknolojinin büyük oranda gelişmesine rağmen, bataryaların hala Li-ion teknolojisini kullanıyor olması birçok kullanıcı tarafından eleştiri almaya devam ediyor.

Galaxy M41 bataryası ile sınırları zorluyor
Galaxy M41 konusunda üretim sıkıntısı yaşayan Samsung, OLED ekranların tedarik sürecinde sıkıntı yaşıyordu. Normal şartlarda ekranlarını kendisi üreten Samsung, maliyetler sebebiyle OLED ekranları TCL firmasından temin etmeyi planlıyor. Bu sebeple, telefon bir türlü üretim aşamasına geçemedi ve sürekli olarak erteleme aldı. Ancak Samsung, tedarik sorunları aştığını belirtti. Galaxy M41’in yakın zamanda üretim sürecine girmesi planlanıyor.

https://static.shiftdelete.net/wp-co...ya-cikti-1.jpg

OLED ekran ile birlikte gelen telefon, orta segmentte iyi bir ekran deneyimi yaşatmayı planlıyor. Bunun yanında, sızdırılan bir diğer detay ise batarya. 3C listesinde ortaya çıkan özelliklere göre Samsung Galaxy M41, 6.800 mAh bataryadan besleniyor. Neredeyse tablet bilgisayarlar kadar batarya performansı sunmayı planlayan M41, bir günü aşan bir deneyim vaat ediyor.

Çin merkezli Ningde Amperex Technology Limited tarafından üretilecek olan batarya, EB-BM415ABY model numarısına sahip.

Galaxy M41 bataryası, Samsung tarafında uzun zamandır görülmeyen bir batarya boyutuna sahip. Batarya performansı, bazı kullanıcılar için birinci öncelik olabiliyor. Zaman zaman büyük bataryalı telefonlar piyasaya sürülse de, 6000 mAh‘ın üzerindeki bir boyuta pek rastlanmıyordu.

ShiftDelete

rainbow6 05 July 2020 00:19

Cevap: Bataryasıyla sınırları zorlayan Galaxy M41 ortaya çıktı
 
10 bin olmaz inşallah. Gerçi 500 çeşit vergi gelmişti son 2 ayda. Makul fiyat olursa alınır.

Ben a30s almıştım en son. 4000 mah pili var. Gayet iyi. Fiyat/performans telefonu. Bir telefona 4000 tl'den fazla vermek, akıl karı değil bence. (gerçi vergiler yüzüne, 4000 tl en ucuz telefon olmaz umarım :D.)

Neyse, benim için pil kapasitesi artık daha önemli. 6800 mah çok rahat iki gün gider, hatta daha fazla. Süper bence.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.