Forum Düzeni
Tatil Rehberi
Tatil rehberine ihtiyaç duyduğunuz zaman göz atabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeni(ler)
  • 2 Post By İlkiz

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 31 December 2018
Mesajlar: 23.987
Konular: 4132
Cinsiyet:Bayan
Seslenenler: 549 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 84 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 21
Verilen Beğeni: 509
Burç: Boga
Takım: Besiktas
Rep Gücü: 132
İlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond reputeİlkiz has a reputation beyond repute

Standart Sinop Hamsilos Koyu

30 April 2020
# 1


Sinop’a 11 km uzaklık da bulunan Hamsilos koyu, Türkiye’nin Ria tipi tek fiyortudur. Hamsilos koyu, kültür bakanlığı tarafından 1.derecede doğal sit alanı olarak ilan edilmiştir. Koyun çevresi ormanlık tepelerle kaplıdır.



Bu doğal güzellikte muhteşem fotoğraf çekilmesine fırsat vermektedir.
Koyun asıl adı Hamsaroz dur ancak halk tarafından hamsilos denildiği için hamsilos olarak anılmaktadır.
Hamsilos koyu eski yıllarda savaş gemilerinin gizlendiği bir koy olmuştur. Günümüzde ise balıkçı teknelerinin fırtınalardan korunduğu bir yer haline gelmiştir.

Walker and Jön TüRk bunu beğendi

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Üyelik tarihi: 27 January 2020
Nereden: Başkent
Mesajlar: 19.731
Konular: 918
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 230 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 47 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1045
Verilen Beğeni: 974
Nereden: Başkent
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 61
Jön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond reputeJön TüRk has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Sinop Hamsilos Koyu
30 April 2020
# 2
Harika görünüyor.
  • “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
İlkiz
Tatil Rehberi
0
30 April 2020 13:05
İlkiz
Ev ve Dekorasyon
0
19 December 2019 15:47
Tomris
Akdeniz Bölgesi
0
15 August 2019 00:07
Tomris
Saç - Makyaj Bakımı
2
30 July 2019 21:05
Arthur
Karadeniz Bölgesi
0
20 December 2017 16:00



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.