ForumDenizi.Com

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   Tatil Rehberi (https://www.forumdenizi.com/tatil-rehberi/)
-   -   Kopmuş Plajı | Artvin (https://www.forumdenizi.com/tatil-rehberi/70682-kopmus-plaji-artvin.html)

Zeze 21 August 2021 17:47

Kopmuş Plajı | Artvin
 
https://i.imgur.com/H7YCiDI.jpg

Artvin’in Hopa İlçesi’nde yer alan Kopmuş Plajı’na Karadeniz Sahil Yolu’ndan ulaşım sağlanmaktadır.

Artvin şehir merkezi – Kopmuş Plajı arası mesafe yaklaşık olarak 40 km’dir. Özel araçla yolculuk yaklaşık olarak 30 dakika sürmektedir. Kopmuş Plajı’na özel araç haricinde otobüs ve minibüsle ulaşım sağlanmaktadır.

40 metre genişliğe ve 600 metre uzunluğa sahip olan plajın zemin yapısı çakıl ve kumdan oluşmaktadır. Deniz zemin yapısı ise kayalıktır.

Kopmuş Plajı’na giriş ücretsizdir. Tesis içerisinde duş, WC, kafeterya ve cankurtaran bulunmaktadır. Denize girmek için günübirlik gelinmesinin yanı sıra, dileyen ziyaretçiler bölgede kamp yapma imkanı da bulmaktadır. Bir diğer yandan plajda gün batımı manzarası oldukça meşhurdur.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.