ForumDenizi.Com

ForumDenizi.Com (https://www.forumdenizi.com/)
-   Türkiye'den Haberler (https://www.forumdenizi.com/turkiyeden-haberler/)
-   -   Kamu bankalarından faiz indirimi (https://www.forumdenizi.com/turkiyeden-haberler/72260-kamu-bankalarindan-faiz-indirimi.html)

Turan 25 October 2021 18:01

Kamu bankalarından faiz indirimi
 
https://resimyukle.link/img/4N6V3w.jpg
Kamu bankaları kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yaptığını duyurdu.
Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından yapılan ortak açıklamada, 22 Ekim itibarıyla kurumsal kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar indirim yapıldığı belirtildi.
Konut kredileri faiz oranlarında ise 26 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere 1 milyon lira altı tutarlarda yüzde 1,29, 1 milyon lira üzerindeki tutarlarda yüzde 1,34 faiz oranlarının uygulanmaya başlanacağı duyuruldu.
https://resimyukle.link/img/4N6uOe.jpg
Grafik: TRT Haber]
Açıklamada, "Bankalarımız, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da ülkemiz ekonomisinin ve istihdamının güçlendirilmesine katkı sağlamaya, müşterilerimizin ve firmalarımızın yanında olmaya devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

haticeuyar 10 July 2025 17:30

Cevap: Kamu bankalarından faiz indirimi
 
Gerçekten böyle indirim haberlerini görmek moral veriyor ama yıl olmuş 2025 faiz oranları ne kadar düşse de birçok kişi hâlâ krediye ulaşmakta zorlanıyor özellikle düşük gelirli vatandaşlar için*faizsiz kredi kampanyası*gibi desteklerin biraz daha yaygınlaştırılması şart bence. Bankaların bu süreçte sadece faiz indirimi değil, sosyal sorumluluk çerçevesinde daha kapsayıcı çözümler üretmesi çok kıymetli olur. Ekonomik destek denince sadece rakamlarla değil, insan hayatına doğrudan dokunan adımlarla da ilerlemek gerek.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.