Forum Düzeni
Türkiye'den Haberler
Ülkemizden son dakika gelişmeleri, en sıcak haberleri paylaşabileceğiniz bölüm.
Kullanıcı Etiket Listesi

Seçenekler
Seçenekler
Stil
Üyelik tarihi: 15 March 2020
Mesajlar: 9.550
Konular: 4799
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 73 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 38 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 772
Verilen Beğeni: 698
Burç: Kova
Takım: Trabzonspor
Rep Gücü: 19
Turan is a jewel in the roughTuran is a jewel in the roughTuran is a jewel in the roughTuran is a jewel in the rough

Standart İhtiyaç sahiplerine 2,5 milyar liralık kış yardımı

01 November 2021
# 1

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kış mevsimi boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların yakacak ve elektrik giderlerine destek olmak için toplamda 2,5 milyar lira yardım vereceklerini açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek vermeye düzenli şekilde devam ediyor.

Önümüzdeki kış mevsiminde ihtiyaç sahiplerinin yakacak ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla çalışmalar sürüyor.

Yakacak yardımı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu’ndan tahsis edilen kömürün dağıtımı gerçekleştiriliyor. İhtiyaç sahiplerine, toplam değeri 1,6 milyar TL’ye ulaşan kömür dağıtılacak.

Kış ayları boyunca yapılacak yakacak dağıtım işlemlerinin maliyeti 40 milyon TL'yi bulacak.

Bakan Yanık, “Tüm Türkiye’de bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız aracılığıyla hızlı ve etkin bir şekilde ihtiyaç sahiplerimize bu dağıtımı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Elektrik Tüketim Desteği 6 milyar TL’ye ulaştı

İhtiyaç sahibi vatandaşların elektrik faturalarına da destek olunuyor.

Elektrik Tüketim Desteği’nde 2019’dan bugüne kadar yapılan yardım 6 milyar TL’ye ulaştı. Kasım dahil önümüzdeki 4 ayda Bakanlık yaklaşık 920 milyon TL elektrik tüketim desteği verecek.

Bakan Yanık, desteklerin kış mevsimi boyunca süreceğini, özellikle kış mevsimi boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik desteklere ayrı özen gösterdiklerini söyledi.

Kış günlerinde yakacak ve elektrik yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2,5 milyar TL destek verilecek.

Yardımdan yaralanmak için ne yapmak gerekiyor?

Yakacak ve elektrik yardımından faydalanmak isteyen ihtiyaç sahipleri, yakacak yardımına e-Devlet üzerinden başvurabilecek.

Diğer yandan Elektrik Tüketim Desteği’ni ise düzenli sosyal yardım programlarından faydalanan ailelere hali hazırda veriliyor. Herhangi bir kuruma başvuru yapılmasına gerek yok. Sadece kimlik kartları ve elektrik faturaları ile PTT şubelerine gitmeleri yeterli.

sabah
Üyelik tarihi: 19 August 2019
Nereden: Andromeda
Mesajlar: 3.061
Konular: 663
Cinsiyet:Bay
Seslenenler: 188 Mesaj(lar)
Etiketleyenler: 63 Konu(lar)
Alınan Beğeni: 1273
Verilen Beğeni: 867
Nereden: Andromeda
İlişki Durumu: Yok
Burç: Boga
Takım: Fenerbahce
Rep Gücü: 50
rainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond reputerainbow6 has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İhtiyaç sahiplerine 2,5 milyar liralık kış yardımı
01 November 2021
# 2
Ülkeyi resmen Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiyor. AKP giderse ne olacak, CHP ne yapacak diyen cahillerin göremediği bir gerçek bu maalesef.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Kara Kış Fonu' tavsiyesi
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski
Konuyu 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 misafir)
 
Benzer Konular
Konu
Konuyu Başlatan
Forum
Cevap
Son Mesaj
Jön TüRk
Cep Telefonları
0
20 June 2020 17:16



Ticarî amaç gütmeden, maddî bir menfaat elde etmeden internet yayınlarına olanak sağlayan global bir paylaşım ağı olan ForumDenizi, adından ve vasfından da anlaşılabileceği üzere bir forum sitesidir. Forum siteleri, tıpkı sosyal medya ve interaktif sözlükler gibi 5651 sayılı kanunun 2. maddesinin 1. fıkrasının "m" bendine göre Yer Sağlayıcı olarak faaliyet göstermekte olan, hizmet ve içerikleri barındıran sistemleri sağlayan veya işleten platformdur.
5651 sayılı kanunun 5. maddesine göre yer sağlayıcı, yer sağladığı içeriği kontrol etmek veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir. Başka bir deyişle ForumDenizi üzerinden yapılan yazılı, görsel ya da işitsel paylaşımlardan doğabilecek yasal sorumluluk, mezkur içeriği paylaşan ForumDenizi üyesi gerçek kişilere aittir. İlgili kanunun anılan maddesinin 2. fıkrasında da çok açık bir biçimde öngörüldüğü üzere; yer sağlayıcı, yer sağladığı hukuka aykırı içerikten, ceza sorumluluğu ile ilgili hükümler saklı kalmak kaydıyla, bu Kanunun 8 inci ve 9 uncu maddelerine göre haberdar edilmesi halinde ve teknik olarak imkân bulunduğu ölçüde hukuka aykırı içeriği yayından kaldırmakla yükümlüdür.
Açıklanan hukuki dayanaklar temelinde, hak ihlâli iddiasında bulunan hak sahipleri İLETİŞİM linkinden yer sağlayıcı ForumDenizi yöneticilerine ihtarda bulunarak bahse konu hususu tebliğ etmeleri halinde incelemeler yapılıp, en geç 2 gün içerisinde gerekli işlemler tesis edilecektir.
5101 sayılı yasayla degişik 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince ForumDenizi üzerinde telif hakkı bulunan MP3, video vb. eserlerin paylaşımı T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hak sahipliği verilmiş olan MÜ-YAP tarafindan yasaklanmış olup, yasal işlem olması halinde, paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.