Biraz da ben sorayım @Melodram.
Nasılsın ballı çörek?
İyi olmaya çalışıyorum azıcık uyuyakalınca başıma ağrılar girdi elmalı turtam sen nasılsın?

1-Canın sıkkın olduğunda kendini neşelendirmeye mi çalışırsın, yoksa kendini kapatır daha da depresif bir hale mi girersin?
*Aslında ikisini de yapıyorum, canımı neyin sıktığına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Eskiden tamamen kapatırdım kendimi, yıpratırdım artık bunu en aza indirdim ve kendimi eğlendirmeye çalışıyorum. Negatifi çektikçe kendimi daha kötü hissettiğimi anladım ve hiç gerek yok. (ay bu yazı stilini de özlemişim bir dönem çok kullanırdım, canım lucida sans unicode ahah)
2-Kendinle alakalı değiştirmek istediğin bir huyun var mı?

*Böyle bir soru gelmişti sanırım genel anlamıyla kendimden ve huylarımdan memnunum, sadece inatçılığımı bir tık kırmak isteyebilirdim, o da işte kadı kızındaki kusurdan bizde de var üzülmeyin diye hasetleri sevindirmek için ahah, nazar değmesin.
3-Severek kullandığın sosyal medya platformu hangisi?

*Ben tam Twitter insanıyım, bayılıyorum orada olmaya. Eski hesabımı zamanında devletle ilgili bir işim olur diye kapamıştım, fazlasıyla siyaset ağırlıklıydı ama dayanamadım yeniden açtım. Kendimi kısa kısa ifade etmeyi sever oldum, bazen yetmiyor tabii o kısalık.
4-Hiç müzik piyasasına girmeyi düşündün mü?

*Birçok teklif aldım, menajerim olmaya aday 3500 tane arkadaşımla değerlendireceğiz. Bu arada rapçilerin hepsiyle arası iyi olan bir arkadaşın yanında biraz rap yaptım, gel stüdyoya gidelim, kaydet bir tane hevesini al dedi ama ben patlarım da ünlü olurum, şu an buna hazır değilim diye bekletiyorum
5-Sesin çok güzel diyorlar (), peki taklit veya oyunculuk yeteneğin var mı?

*Sesimin güzelliğiyle başım dertte! Şimdi buna da olumlu cevap verince kendimi beğenmiş mi olacağım acaba ama çevremde beni tanıyan herkes neden oyuncu olmadığım konusunda hala beni sorguluyorlar. Küçüklükten beri çevremde gözlemlediğim insanları çok güzel taklit ediyordum, hatta lisede bütün hocalarım birbirinden değişik insanlar olunca bir gün sınıfta taklitlerini yaparken müzik hocamıza yakalandım. Kadın köşede krize girmiş beni izliyormuş meğer, lütfen bunu hepimize yap dedi ve bütün hocalarıma kendi taklitlerini yapmıştım. Ve sağolsunlar beni o okuldan mezun ettiler ahaha.
6-Bir müzik aleti çalıyor musun? Çalmıyorsan ne çalmak isterdin?

*Ben geleneksel flüt kültürümüzü yaşatmak ve korumak adına blok flütte kaldım. Asla yeri dolmayacak bir alet! Maalesef başka bir müzik aleti çalmıyorum. En çok piyano çalmayı isterdim, sonra çello ve yan flüt. Üçünü de çalabilsem muhteşem şeyler olurdu.
7-Hayatında geriye baktığında keşke bunu yapsaydım dediğin bir olay var mı?

*Keşke diyeceğim şeyler vardır ama ben keşke dememeyi tercih ediyorum, belki onları değiştirsem yolum başka bir yol olacaktı evet ama o yolda şimdikinden daha iyi ya da daha mutlu olacağımın bir garantisi yok. Bir şeyi iyi yapmak her zaman her şeyin iyi olacağını göstermiyor. Olması gereken buymuş diyorum ve bununla ilgili izlemediysen Mr. Nobody diye bir film var, seve seve öneririm. Tercihlerimiz ve onları değiştirirsek neler olacağıyla ilgili biraz kafa açan ve yakan bir film.

Teşekkür ederim @Mangocuğum, öpüyorum.