Konu
:
14. Haftanın Konuğu 'Melodram'
Tekil Mesaj gösterimi
Melodram
Açık Profil bilgileri
Melodram nickli üyeye özel mesaj gönderin
Melodram nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
we'll all become
stories.
Konular:
11
Seslenenler:
485
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
82
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1802
Verilen Beğeni:
1230
Rep Gücü
:
27
Cevap: 14. Haftanın Konuğu 'Melodram'
26 August 2019
# 9
Konumuzun vip üyesi gelmiş, hoş gelmiş @
Echoes
-Soğuk esprilerle aran nasıl? Soğutsana biraz bizi
*Hiç iyi değil ben genelde iç ısıtan espriler yaparım ama senin için hemen googleladım, birkaç tane yazayım
Funda arar dediler ama hala aramadı.
Ayda 5 milyon kazanmak ister misin? Evet. O zaman Ay'a git.
En çok eşek yavrusu nerede bulunur? Tabii ki SPA merkezinde.
Öff okurken gözlerim kanadı, yeter bence
-Şu an senin yaptığın şans kurabiyesini kırdım, içinden ne çıktığını merak ediyorum
*Şans kurabiyesi mi kırmam lazım şimdi? Kırdım geldim.
''Gelen telefon hayatınızı değiştirecek, başarılar'' çıktı, soruyu doğru anladıysam. Ha şey mi düşünüyorum, sen kırdın ve sana ne çıkmış olabilir
''Uzaktan alacağın habere çok sevineceksin'' çıkmıştır sana da, kafam yandı yine.
-Gördüğüm kadarıyla neredeyse bütün kadınlarla iyi anlaşıyorsun, neden seni çok seviyorlar?
*Gördüklerine inanma
Sorun yaratmaya meyilli bir yapım yoktur, bu ortamlarda da hayatımda da genel olarak insanlarla anlaşmayı seçerim. Öteki türlüsünün beni yoracağını düşünürüm. Sevmediğim, elektrik alamadığım, o an negatif gelen birçok kadın da olmuştur. Hemen kestirip atmasam da genelde öyle hissettiklerimin gerçekten de öyle olduklarını anlamışımdır. Ayrıca kadınlar konusunda hep destekleyici oluşum da hoşlarına gidiyor olabilir, kendilerini sevmeleri ve güvenmeleri için destek olurum. Ben de bunu kolay sağlamadım, hiçbirimiz için kolay değil ama hep birlikte yapabiliriz. Tabii beni sevmeyen kadınlara göre de ben çok gıcığım! Çünkü lafımı esirgemem, gerekeni söylerim, tavrımı belli ederim, gerekirse uğraşabilirim de. Beni minnoşluk yolumdan çıkarmasınlar.
-İkimiz bir müzik grubu kursaydık adı ne olurdu?
*Aa güzel soru. ''Ezeli Rekabet'' olabilir ahaha, var mı acaba böyle bir grup? ''Bana Şarkı Gönder'' de olabilir, 2012 Kadıköy Hatırası falan da olabilir
Tamam tamam tatlıya bağlayalım ''Sen Sor Ben Söyleyeyim'' olsun, bak bu mantıklı. Şunu söyleyebilir misiniz? Evet işimiz bu!
-Senden iyi bir kahin olur muydu? Neyse buna ben karar vereyim, sahne senin
*Sallayarak baktığım fallarda neleri tutturduğumu bir bilsen
3 kez direkt isim vermişliğim var, şaaak diye ama sen karar ver tamam
Bilinmesi gereken şeyleri insanın kendisinin tatması iyidir.
-hermann hesse-