DeepSilence Açık Profil bilgileri DeepSilence nickli üyeye özel mesaj gönderin DeepSilence nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yüzbaşı Üyelik tarihi: 24 January 2019 Mesajlar: 2.141 Konular: 2073 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 55 Konu(lar) Alınan Beğeni: 104 Verilen Beğeni: 68 İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Galatasaray Rep Gücü: 20 Sainz: "Sanal yarışlarla ilgilenmiyorum" 26 August 2019 # 1 Carlos Sainz Jr, sanal yarışların kendisinin ilgisini çekmediğini söyledi. Carlos Sainz Jr., McLaren Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Carlos Sainz Jr., McLaren MCL34 Formula 1'de çoğu pilot, artık kendi evindeki simülatörlerde vakit geçiriyorlar ve sanal yarışlara katılıyorlar. Bunun en iyi iki örneği Lando Norris ve Max Verstappen. Bunun sürücülerin gelişimine katkıda bulunduğu düşünülüyor fakat bazı isimler aynı görüşte değil. Genel olarak Sebastian Vettel ve Lewis Hamilton gibi isimler bu konuya pek de olumlu bakmıyorlar. Bu isimlerden birisi de Norris'in İspanyol takım arkadaşı Sainz. Yaşıtları gibi simülatörde vakit geçirip geçirmediği sorusuna Sainz, "Temel simülatör üzerinde zaten yeterince vakit geçiriyorum!" "Sanal yarışlarla gerçekten ilgilenmiyorum. Temiz havada spor yapmayı buna tercih ederim. Sanal araçlardan çok gerçek araçları seviyorum. Mesela ralli teknolojisi buna iyi bir örnek." "Eğer sanal yarışların bir avantajı olsaydı, Lando -simülatörde- benden daha hızlı olurdu." "Ayrıca Lewis'e bir bakın. Boş zamanlarında neler yapıyor? Yine de en iyisi o." yanıtını verdi. İnternet haber Cevap Yaz