Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Firtina 26 August 2019 # 1 bir hitit lalesini tanıyordum ilk defa masum bir aldanıştı hayat pencerelerde intiharı koklayan çiçeklerle beraber çığlıklarıma tutkun bir kuyunun dibinde onun o gökkubbeyi yakan güzelliğini şarkılar söyleyerek anıyordum ilk defa gemi benim olmalı,su benim olmalıydı gemiciler göklerde ruhumu bulmalıydı tutuşan bir dal gibi titriyordum ilk defa yuvasız karıncalar ve kuşlarla bilendim kahır yüklü atlaela,yokuşlarla bilendim bulutları âyinde görüyordum ilk defa mâzide kın arayan kılıçlarla bilendim Yollar hep bana doğru koşuyor;farkındayım dağlar bile kendini aşıyor;farkındayım savaşçı mızrağını kırıyor sevda için cemre damarıma düşüyor;farkındayım üflenen her kandilin yerinde bir süreyyâ ağlayan her çocuğun bakışlarında akşam ölümüne müstehzî adımlarla yaklaşan esir uykularında kalan binlerce rüya çelik prangaları süsleyen hâkimlere ulaşır mı,merhâmet ırmağı taşısa da ihânete uğrayan gözyaşları gibiyim gene siyah bir perde çekildi üzerime silahlar avutuyor benimle kendisini oysa ben yalnız senle,senle avunuyorum öfkeli mahkemeler,kan tüküren dosyalar cinnet savcılarını sürüyor menzilime oysa ben yalnız seni,seni savunuyorum Cevap Yaz