Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Alın Sizin Olsun 26 August 2019 # 1 Alin sizin olsun bütün saltanatiyla dünya Bütün sahteligiyle hayat Alin kucaklayin gönlünüzce O bitmeyen ihtiraslarinizi O dinmeyen bencil asklarinizi! Aldirma sen benim yalnizligima Aldirma sen benim gözyaslarima Bosver sende kalmis yarinlarima Biz kadere çelme takmis adamiz. Aldirma görürsen yaslar gözümde Sarkimiz olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarin bu sehirden ayrilacagim.. Aldigim her nefes sana yazili Korkarim ki sensiz ömrüm sayili Yüregim tutuklu gönlüm cezali Hasretin kanima girdi girecek. Aldattilar Ümitlerimi, hayallerimi Özlemleri, düslerimi Parça parça Kopardilar! .. Sonra unutulduguma inandim Sevdigimden ayirdilar. Aldanmaktan yoruldun mu Acilarla yogruldun mu Hiç sirtindan vuruldun mu Ne bilirsin yagmur olup Çaglamayi ne bilirsin Kahkahalar savururken Aglamayi bilir misin? Aldana aldana geçti bir ömür Dünlere küskünüm yarina küskün Nerede mutluluk nerede huzur Hayata küskünüm devrana küskün Al götür eskici kalbimi benim Neyim var neyim yok sorma bir daha Gözümde yaslardir birtek servetim Aciyip yüzüme bakma bir daha! Aksam erken çöker yalnizligima Sokak sokak gezer ararim seni Hasretin gönlümün yanginlarinda Alev alev yanar ararim seni Aklimdan çikmiyorsun Sensiz bombos bu hayat Susma öyle ne olur Bana kendini anlat.. Agaç agaca benziyor artik Deniz denize Çiçek çiçege Siirler yazmiyorum artik bak Gözlerinin güzelligine... Iyi seni unutmusum ! Adimin önünde adin yazili Resmimin yaninda resmin basili Sabrim sabikali, sevdam azili Hasretin kanima girdi girecek Cevap Yaz