Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Gözlerine baska gözler gülüyor 26 August 2019 # 1 Bir Mavi Gece Bir mavi gecede baslamisti sevdamiz Ve maviye çalmisti bütün umutlarim o gece Unutturmustun bana karanligin siyah oldugunu Ve gözlerinde farkettim ilk kez Bütün gecelerin mavi oldugunu Bir isyan faslidir simdi bu suskunlugum Hovardaca harcanan mevsimlere Bu kaçislara - bu gelgitlere Ömrümüze kesilmis biletlere Isyanimdir bu gülüsüm Bir haber alamadim gittin gideli Mutlu mu, mutsuz mu, nasilsin bugün? Hayli zaman oldu görüsmeyeli Nasilsin birtanem, nasilsin bugün? Bir gün anlarsin hayal kurmayi; Beklemeyi, ümit etmeyi. Lanet edersin yasadigina... Maziden ne kalmissa yirtar atarsin.. Seni sevdigimi iste o gün anlarsin. Bir ecel olsa da ayriligimiz Bir ömür sürse de pismanligimiz Koca bir mazi var yasadigimiz Geçmise her zaman saygi duymali.. Bir degirmen tasi gibi ezip gittin umutlarimi Simdi yüregim mutsuzlugun hedef tahtasi Sokaklara sigmiyor bu dev yalnizligim Bu cumartesiler; Çiglik çigliga siirlerim seni istiyor bana inat Gel gör ki; Son kursunu yemis bu sevdaya Yetmiyor son pismanliklar Bir daha dünyaya gelsem Yine seni severdim Beni üzesin diye Beni deli divane edesin diye Bir cennettir bu dünya sevmesini bilene Gerçek olur her rüya görmesini bilene Bir bulsan yakarsin külümü bile Dikene satarsin gülümü bile Yasarken arattin ölümü bile Karsima ne diye bir de sen çiktin.. Bir anda yokusa çevirme düzü Darginlik bir askin tadi ve tuzu Hatirla Tanriya verdigin sözü Ayrilmak yok diye yeminimiz var... Bilmiyorsun tutkumu O kaybetmek korkumu Bölüyorsun uykumu Gözlerim ufka dalar Içimde volkan yanar Senin için ölen var Sen farkinda degilsin Bilmem ki beni hiç anar misin? Unuttun mu yoksa, hatirlar misin? Söyle; eskisinden bahtiyar misin? Seninle doluyken aldigim nefes Bitirdi bu aski sendeki heves 'Çekinme, sor' diyor içimden bir ses Nasilsin sevgilim, nasilsin bugün? Biliyorum simdi saçlarini yaban eller oksuyor Gözlerine baska gözler gülüyor Gözlerin ki gördügüm gözlerin en güzeliydi Varsin adi hasret olsun artik bu sevdanin Varsin sonu ayrilik olsun bu romanin Bitmedi bitmeyecek bu sarkim Nerede olursan ol Kiminle olursan ol Cevap Yaz