Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Pişman Değilim 26 August 2019 # 1 Pişman Değilim Yagmurlar yagmaya görsün Meyhanelerde cümbüs Sen orada kimleri görürsün Ben gibi sevdaya tutulmus Yagmurlar yagdirmistik en kurak mevsimlerde Boy boy umutlar yesertmistik içimizde O ne özlemlerdi gizledigimiz Ey sevgili nerdesin? Yagmur istiyorsan gözyasima bak Yangin istiyorsan yüregime bak Ne olursun beni benimle birak Var git gözlerimden, var git bu aksam Yagmur istiyorsan gözyasima bak Yangin istiyorsan yüregime bak Ne olursun beni benimle birak .. Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz baska biri Ya seninle ya sensiz! Istersen al at beni Istersen yarat beni Dag gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Verdigin bütün acilara dayaniyorsam; Seni özledigim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özledigim içindir. Yasiyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özledigim içindir. Ve seni kaybetmek yok mu Bulduktan sonra seni kaybetmek Iste o beni yakan, yikan, solduran Ses versem de duyamazsin artik Yüregimde kan, gözlerimde kan, dudaklarimda kan Ve bir gün gelip, beni anlayacaksin. Oysa; vakit çoktan geçmis olacak Ama sen yine de sözlerime aldirma. Gözlerin zamansiz islanmasin. Çünkü, artik çocuk degilsin Günesin nereden dogdugunu bilirsin Ve seni nasil sevdigimi bilirsin Ama gitmek istiyorsan, yine de sen bilirsin. Ve bir gün dur diyecegim geçip giden zamana Son kursunu sikacagim sensizlige Öbek öbek mutluluklar tasiyacagim dag eteklerinden Sana gökten yildizlari koparacagim bir bir Sana bitmez tükenmez sevdalar getirecegim Beklesene!.. Vazgeçtim bütün saltanatindan, Sevdalarindan köhne dünyanin Ne dostta vefa Ne askta huzur Her gün bir yikim Kalbimden vurur! Varsin da bir dag gibi büyüsün hasretin içimde, Varsin da her gece Bir kemanin tellerinde ezilsin kalbim, Varsin da bir daha degmesin ellerim ellerine, Asla pisman degilim. Varligin dudaklarimda bir bal tadi Yoklugun en korkuncu ölümlerin Senden baska dindiren olmadi Acisini içimde kanayan yerin Üstüme yikilir bu koca sehir Kalbim paramparça bir tas olurum Ne zaman karsidan bir gemi geçse Gözümde kurumus yaslar bulurum Cevap Yaz