DeepSilence Açık Profil bilgileri DeepSilence nickli üyeye özel mesaj gönderin DeepSilence nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yüzbaşı Üyelik tarihi: 24 January 2019 Mesajlar: 2.141 Konular: 2073 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 35 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 55 Konu(lar) Alınan Beğeni: 104 Verilen Beğeni: 68 İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Galatasaray Rep Gücü: 20 Hz İsmail ve Kurban 26 August 2019 # 1 Hz İsmail ve Kurban Saffat Diyanet Meali: 37.100 - Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla. Saffat Diyanet Meali: 37.101 - Biz de ona uysal bir oğul müjdeledik. Saffat Diyanet Meali: 37.102 - Çocuk kendisiyle birlikte koşup yürüyecek yaşa gelince İbrahim ona, "Yavrum, ben rüyamda seni boğazladığımı gördüm. Düşün bakalım, ne dersin?" dedi. O da, "Babacığım, emrolunduğun şeyi yap. İnşaallah beni sabredenlerden bulacaksın" dedi. Saffat Diyanet Meali: 37.103 - (103-104) Nihayet her ikisi de (Allah'ın emrine) boyun eğip, İbrahim de onu (boğazlamak için) yüz üstü yere yatırınca ona, şöyle seslendik: "Ey İbrahim!" Saffat Diyanet Meali: 37.105 - Gördüğün rüyanın hükmünü yerine getirdin. Şüphesiz biz iyilik yapanları böyle mükâfatlandırırız. Saffat Diyanet Meali: 37.106 - Şüphesiz bu apaçık bir imtihandır. Saffat Diyanet Meali: 37.107 - Biz, (İbrahim'e) büyük bir kurbanlık vererek onu (İsmail'i) kurtardık. Saffat Diyanet Meali: 37.108 - Sonradan gelenler arasında ona güzel bir ad bıraktık. Cevap Yaz