Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Ne Olur AMİN De 26 August 2019 # 1 Ey Güzellik şahikalarımın dolunayı, Ey güzellikler ordusunun Hakanı, Sana sesleniiyorum, Yüreğimin en derinliklerinden Saf, temiz ve en samimi duygularla Bilmem duyabiliyor musun? Benim eşsiz özellik ve güzelliğiyle yaşayan Kuranım, Senin sahabelere ettiğin dualar hemen kabul olurdu Onlar hep zor durumda veya sıkıntıya düştüklerinde yanına gelip dua isterlerdi. Ve Senin "AMİN" demen yeterliydi. Ben de Senin devrinde, Asrı Saadette yaşamayı ve Senden hayır dua almayı ne çok isterdim Efendim. Ey benim bahar iklimim, Bu kış kadar soğuk, sisli, dumanlı olan gönlüme baharını getir. Kış olan gönlümü bahara çevir. Benim bu kararmış, kirlenmiş kalbimi Aşkınla temizle Aşkınla. Ne olur Efendim bu duama "AMİN" de yeter Sen Hakkın Habibi Muhammed Mustafasın Benim bu gönlüm Senin hasretinle yanıp, yanıp kavrulsun istiyorum Hayallerimin, düşlerimin, rüyalarımın sahibi Sen olsun istiyorum Hep konuştuğumda tıpkı Veysel Karani gibi Senden konuşmak istiyorum Senin ahlakınla ahlaklanmak istiyorum Sana olan sevdam bütün hücrelerime ve benliğime yayılsın istiyorum Ben Sende dirilmek istiyorum Senin aşkınla. Senin Sevdanla. Evet herşeyim Sen ol istiyorum Güllerin Gülistanı Gecem gündüzüm Sen ol Adını hep duyduğumda ve andığımda kendimden geçmek istiyorum Tıpkı Bilali Habeşi gibi. Rabbime layık kul Sana layık ümmet olmak istiyorum. Ne olur Efendim Uzaktan da olsa "AMİN" de. Ne olur Efendim Yalvarıyorum Ne olur "AMİN" de To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz