Tebrik ederim @Anka, şimdiden kolay gelsin. Normalde başka sorular soracaktım ama sen bize sordun diye şimdi ben sana senin sorularını soruyorum Gayet güzel sorular hemen cevaplıyorum canım. Adın? Asena Nerelisin? İzmir Nerede yaşıyorsun? İzmir Kaç yaşındasın? 23 Burcun? Başak Burçlara inanır mısın? Evet Boyun? 1.70 Mesleğin? Çalışmıyorum Kahve mi çay mı? Kahve Kendini 3 kelime ile tanımlar mısın? İnatçı Sevecen Sevimli Okuduğun son kitabın adı? Yaza Yolculuk - Tomris Uyar Kitap okumayı sever misin? Bayılırım Haftada kaç kitap okursun? 3 Hobilerin nelerdir? Kitap okumak ve Sesli kitap dinlemek Zor yoldan öğrendiğin şey nedir? İnsanları Mutluluğa ulaşmak için ne yapmak gerekir? Bir şey yapınca pişman olmayalım. Araba sürmek mi motosiklet kullanmak mı? Hiçbiri Sevdiğin insanda kalp kırıklığına nasıl uğrarsın? Yalan söyleyince. Deliler gibi sevdiğin insan senden gitse ne yaparsın? Hiç bir şey yapmam WhatsApp durumunda ne yazıyor? Books Coffee En son dinlediğin şarkı? Murat Boz-Özledim En çok neye ya da kime öfkelenirsin? - En çok neye gülersin? Televizyonda ki programlara. En çok neye üzülürsün? Sevdiklerimi kaybetmek beni üzer. Seni motive eden en önemli şey nedir? Annemin varlığı. İyi ki var. Kendinle ilgili değiştirmek istediğin bir şey var mı? Yok Sevdiğin şair ve ona ait sevdiğin şiir? Turgut Uyar- Göğe Bakma Durağı Şu anda bütün dünya seni dinliyor olsaydı; Ne derdin? “Bana mutluluğu anlat deseler, annem yaşıyor der susarım” Kolay gelsin