Tebrikler kardeşim. Klasik birkaç soru sorayım. 1) ForumDenizi.Com'un ilk kurulduğu günlerde süper moderatör olarak bulundun. Şu anda da yönetimimizin co adminisin. Forum hakkında objektif düşüncelerini öğrenelim. - Forumdenizi eskisinden daha güzel oldu. Bazı yenilikler yaptıktan sonra daha güzel oldu. Umarım hep böyle güzel olur herşey ve beraber birlikte devam ederiz. 2) Konu paylaşmayı, Photoshop ile uğraşmayı seviyorsun. Yıllardır forumlara büyük emekler verdin. Ancak kişisel nedenlerle kapatılan forumlar, amatör işleyişler vs. nedenler yüzünden birçok yerde emeğin boşuna gitti. "Keşke bu kadar emek vermeseydim, tek bir yerde sabit kalsaydım" dediğin oluyor mu hiç? - Tabiki de oluyor olmaz mı? Ama artık burda kalıcıyım. 3) Konu açmayı hâlâ seviyor musun hobi olarak; yoksa artık sadece burada olduğun için mi paylaşımlar yapıyorsun? - Hala konu açmayı seviyorum. 4) Kitap okumayı çok seviyorsun. Abine önerebileceğin, daha önce okumamış olduğumu düşündüğün, underrated bir kitap tavsiyen var mı bana? - Daha önce okuyup okumadığını bilmiyorum ama Ayşe Kulin kitaplarını ve Canan Tan kitaplarını tavsiye ederim abi. 5) Hakkımdaki düşüncelerin? Bu şekilde sonlandıralım şimdilik. - Derdimi sıkıntımı dinleyen çözülebilecek bir şey ise çözen sevdiğim bir abisin. Kolaylıklar diliyorum. ^^