Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Toprağımı toprağına al çiçek Avazımı sükûtuna 27 August 2019 # 1 Hatırı sayılır bir çiçek buldum Hatırı sayılır bulmamış… olsun Bal arısı oldum özüne kondum Öğlen uykusunu bölmemiş… olsun An geldi... bülbülün nağmesi oldum, An geldi... yağmur damlası, An geldi güneşin hüzmesi oldum… Açıp goncasını gülmemiş… olsun Ah, gökte aradım oysa yıllardır Uçurtmalar saldım maviliğine Mehtaba dargındım perdedir diye… Al çiçek halimi görmemiş… olsun Oysa; ne güller geçmiştim, ne yıldızlar, Ne işveler... ne selamlar... ne nazlar, Ne diyarlar... ne baharlar... ne yazlar Çilemi çileden saymamış… olsun ... Toprağımı toprağına al çiçek Avazımı sükûtuna Bu kez duygularım bir başka sırlı Kuruntularını sök at… 'al çiçek' Gergin burkuntular artık son olsun… Cevap Yaz