Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Çünkü gölgem benden kaçmıyor 27 August 2019 # 1 Gece saat onikiyi geçmiş Ve ben karalık sokaklarda Hızlı hızlı yürüyorum Adımlarımla sanki gölgemi kovalıyorum Ve yağmur vuruyor çisil çisil yüzüme Gece saat 12 yi geçmiş Yürüdüğüm yol ne kadar uzun olsa da Aklımda sen varsın Yine sen Önümdeki gölgem gibisin yakalayamıyorum Ve yağmur göz yaşlarıma karışmış Gece saat on ikiyi geçmiş Ne gölgeme ulaştım ne de sana Yağmura karışmış gözyaşım Ne seni yakalıyor ne de gölgemi Önümde sel gibi akıp gidiyorsun Belki bir gece saat on ikide Gölgemi yakalarım Ama seni asla yakalayamam Çünkü gölgem benden kaçmıyor Ben yorulup durdukça Oda benim gibi duruyor Sen ise ben yaklaştıkça kaçıyor Ben durdukça kayboluyorsun Sanki benimle oyun oynar gibi Peşinden koşturuyorsun. Cevap Yaz