Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 A word 311-320 cevaplari 16 January 2018 # 1 A word bebek hastalığı(kızamık değil kızamıkçık dikkat 🙂 ben çok takıldım burada.) , ev işleri, a word yönetim , alet çantası. Aklımda kalan sorular bunlar diğerleri bu sorulara nazaran daha akılda kalıcı seçeneklere sahip. A WORD 311-320 CEVAPLARI 311 Bebek Hastalığı = Su Çiçeği | Kabakulak | Sarılık | Kızamıkçık | Grip 312 Ev İşleri = Dikiş | Çamaşır | Badana | Yemek | Bulaşık | Temizlik 313 Edebiyat = Kafiye | Mecaz | Roman | Biyografi | Akrostiş | Mısra 314 Yüzme = Sırt üstü | Kulaç | Havuz | Bone | Mayo | Kelebek | Palet 315 Doğa Olayları = Volkan | Meteor | Hortum | Yıldırım | Deprem | Şimşek 316 Yönetim Biçimleri = Cumhuriyet | Demokrasi | Oligarşi | Diktatörlük 317 İçkiler = Kokteyl | Likör | Konyak | Viski | Şarap | Rakı | Tekila 318 .. Namazı = Akşam | Teravih | Cenaze | Bayram | Nafile | İstihare 319 Alet Çantası = Çivi | Tornavida | Çekiç | Kerpeten | Dübel | Maket Bıçağı 320 İçecekler = Viski | Ayran | Kahve | Çay | Şarap | Bira | Su | Votka | 311 To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz