Konu
:
ACİL! Bakın burası çok önemli ACİL!
Tekil Mesaj gösterimi
rainbow6
Açık Profil bilgileri
rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin
rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Binbaşı
Nereden:
Andromeda
Konular:
663
Seslenenler:
188
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
63
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1273
Verilen Beğeni:
867
Nereden:
Andromeda
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Boga
Takım:
Fenerbahce
Rep Gücü
:
50
Cevap: ACİL! Bakın burası çok önemli ACİL!
31 August 2019
# 2
Eskiden
vb
için türlü eklentiler vardı. Şimdi durum nasıl bilmiyorum. Mesela ben x kategori için o mesaj/konuları görmek istemiyorum diye bir şey gelebilir. Sanırsam böyle bir eklenti vardı zamanında.
Yani atıyorum, uydu bölümü için, oradaki konuları bana gösterme diyeceğim ve yeni mesajlar dediğimde, o konuları görmeyeceğim. Gerçi bu kısıtlı bir çözüm olur ama yine de bir alternatif olsun diye şey edeyim dedim
.
Ayrıca konu açmak tabii ki önemli. Paylaşım yapan arkadaşlar bir emek sarf ediyor ve bunu da göz ardı etmemek lazım. Ama "özgün" konular açılmasına teşvik edilmeli üyeler. Yanlış anlamayın kendimden örnek vermem gerekirse, konularıma bakarsanız, ne demek istediğimi anlarsınız. Hatta kopyala/yapıştır bir haber konusu eklesem bile, illa uzun uzun kendi yorumumu ekler, farkındalık yaratmaya çalışırım.
Zira forum ortamları artık eskisi gibi popüler değil. Ya bizim gibi o neslin nostalji tutkunları gelir ya da sosyal medyayı sevmeyen, hazetmeyen ve forum ortamını görüp, benimseyenler.
Bu yüzden de özgün konular, güzel tartışmalar üzerine yoğunlaşılmalı. Yani dışarıdan gelen birisi 234234 tane, internet aleminde yine 124234 sitede bulabileceği konuları değil de, özgün, yaratıcı konuları görmeli ki, ilgisini çeksin ve iştirak etmesini sağlasın.
Hatta bununla ilgili az önce, yine bu bölümde bir konu gördüm. Tam yazacaktım ki, bu konuyu gördüm. Neyse, ben şimdi oraya gidiyorum, hadi takılın peşime. Cufff cufff
"
Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya.
"
charles bukowski
Cevap Yaz