Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Kalbim binlerce kez parcalanir 31 August 2019 # 1 yillardir adini duymadan hayalledim okumadim mektuplarini geceleri heceledim kokunu duymadan yasadim iste su tepenin uzerinde senin hatiralarin canlanir cinarla denizle kuslarla seni bekleriz duydum ki kin kursunlari sIkilmis gozlerine ah agliyorum o tertemiz duygulari ariyorum silahlari ariyorum kursunlari o bir sevgiydi sevgiliydi askin bir hayaldi avuclarima sigmayan saganak saganak bosanan bir rahmet anasiydi yagmurdu zarifti ve guzeldi her yurekte yeni umut yeni ufuktu damarlarda tazelenen kandi duydum ki vurulmus beyaz elbiseleriyle serilmis kara topraga ah agliyorum o sevgiyi sevgiliyi aniyorum ey sevgili gizli sirlarda seni ariyorum ey sevgi ey sevgili cok mu uzaklardasin arsa yukselen feryatlarimi duymaz misin denizlere ulasan goz yaslarimi bulmaz misin seslerim cigliklarim yankilanmaz mi kulaklarinda gonlumde huzunler buyudu cinar oldu ormanlar tutusup kul oldu goz yaslarim hicran oldu kurudu cigliklarim yalnizliga esir oldu dillerim prangali ellerim yazmaz oldu sensiz sevgisiz gecen yillar oldu ah sevgim ah sevgilim gozlerine kin kursunlari sIkilali yillar oldu her yeni dogan gunun huznunu yudumlarim damlalar asilir gozlerime kalbim binlerce kez parcalanir her yeni gun yeniden olurum Cevap Yaz