Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Bir Bilsen 31 August 2019 # 1 Bir bilsen yılların haytalığı asık duvarda,bir de odanın içinde benim silik suretim. ve adın... neyerlere yazdım adını bir bilsen,öylece suçu yokken intikamını aldım banklardan... .......... kaç gece yarısı şahit yanaklarımdan süzülen yaşlara ve utanmadan önünde eğilen başlara... Eyvahlar olsun bana hala perişan halde untulmaya gebeyim.. zaman bitmek bilmez ve unutma herşeye çare değil zaman unutmak ne mümkün seni unuttum demek bile yalan... ..................... ben her gün ayaz yemiş titreyen yaprak misali sevdalardayım.... .................................... adamım gibi yalan yalanım gibi adamımsın... ellerim boşlukta inmez yere çünkü`; sen son duamsın.... .................... başım önümde aşka son elvedamsın. Cevap Yaz