Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Cok Sevdim Seni 31 August 2019 # 1 yağmur sakinledi ama yağacak sabaha dek uyuyormusundur acaba şimdi değilsen tam şuanda saatine bak ben geldim nerden mi bileceksin her ne yapıyorsan,ben aklında varsam yoksam çakılacağım önce düşünce olup sonra biraz sıkıldığını sanıp nefes alacaksın derinden farketmemiş olacaksın ki yüreğine oturup seveceğim bir süre sonra mı? eğer hissettiğim şeyi anlayabilirsen gülümseyecek ben aklında değilsem o an olduğun yer dar gelip,yüreğin ağır basacak ansızın olduğundan ne durumdaysan tepkin ona olacak yok ben bunları yazarken uyuyorsan yazık ki sabaha gün okuyacak bendeki halini aydınlanan günde de bulamayacaksın çünkü ben seni uyuyor sanıp şuan koynumda kokunu duymanın seni seyredip öpmenin zevkine varacağım ama sen hiç merak etme her güne de ben uyandıracağım mutluluk olacak ilk adımın sonraki gülümseme sonra huzur yüreğinde ve beni taşıyacaksın farketmeden başka bir geceye ki bir sonraki güne adımlarınla varayım sen olmadan sence bunları yapabilir miyim elimden gelen ancak sonsuzluğa dek SENİ SEVMEK Cevap Yaz