Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Kurumuş Bir Gözyaşı 01 September 2019 # 1 Kurumuş Bir Gözyaşı kurumuş bir gözyaşı gülümsedi yüzüme duydukların yalan değil dedim bir kez daha gülümsedi ağlayarak sonra alsana canımı dedi, sonra sevsene beni en baştan özlesene tekrar tekrar akıtsana gözyaşını benim yerime, öldürsene beni tekrar kendinin yerine.. bir sokakta, karanlık bir rüya hem yeni doğmuş, hem eskiden kalma verilmiş, bir gözyaşı eskiciye gözyaşına gizlenmiş bir hasret hasrete sarılmış biri, gülümsedi yüzüme kurumuş bir gözyaşı birdaha birdaha gülümsedi, duydukların yalan değil dedim ağladı benim yerime, hem yeni doğmuş hem eskiden kalma özlemler büyüt dedi içinde, yenilerini akıt yaşların, öldürsene beni tekrar kendinin yerine.. gülümseyerek.. Selcan Adalı Cevap Yaz