Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Bana göre değilmiş bu sevda 01 September 2019 # 1 Bir aşkın daha yeni kepenklerini kapadım, Yağmurlara eyvallah dedim Yarıştım... Sevmelere doyamadığım şu ömrümde Sevilmeler sahte Yok,,ben bıraktım Senide okyanusa saldım Sanma ki senin için ağladım Sanma ki sarhoşluğum sensin Şiirlerimi sana yazdım Adımlarıma seni sakladım Bakma bana öyle,seni sevmiyorum Yarım kalan bir öyküydü yine bende Hiçbir masala da benzemiyordu sonu Kaf dağına da çıkmamıştım zaten Romayı da yakmamıştım ardına Hiç sorma bana Şarkılar bile yok olmakta Sazının teli kopmuş banane Bakma bana öyle,seni sevmiyorum Senin bir farkın vardı Var dı da ,yaşadığın gizli hikayende saklıydı Sen nasıl yaşıyorsun aşkı, Nasıl sığdırıyorsun yüreğine, Yalan mı,doğru mu,nesin sen! Ve yine başka yağıyor yağmur Ve bambaşka benim hikayem Bakma bana öyle,seni sevmiyorum Suskunluğu al sen,hayatı boşver Anlamı yokken mısraların Dipsizliğinin karanlığında kal Sen kaçağım kal Ben gardiyanın Bakma bana öyle,seni sevmiyorum Sen gün vurumu kadar ağırsın bana Yaşında geçmiş ,lafında, Bana göre değilmiş bu sevda Sen saz çalarsın teli eksik Ben söz olurum eksiksiz Ve olmam nağmen Olmam yanında söz söyleyen Bakma bana öyle Dedim ya Sevmiyorum seni ben Sev-mi-yo-rum......... Cevap Yaz