Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cevap: Bir Mavi Sevdim 17 January 2018 # 11 Elimden tut istedim. Tut ve gidelim buralardan. Yarın tanışacakmış gibi yola çıkıp, yeniden başlayalım bazı şeylere. Konuşacak çok şeyimiz olsa bile susalım istedim biraz... İstedim işte; her şeyden, kendimden, bildiğim her şeyden çok istedim seni doğru dürüst sevmeyi... Ama dinlemedin! Ayaklarını bana karşı tutan şeyler, vazgeçemediklerine koşarak gitti hep. Gelecekten korktun, can acısından korktun, uykusuz kalmaktan korktun... Hep korktun yaşanacak şeylere. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz