Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Seni Seviyorum Kadın 01 September 2019 # 1 Seni seviyorum kadın.. Hergün biraz daha bittiğini bilsemde ömrümün... Seni seviyorum... Uzak diyarlara olan merakımı bağışla, Bu sensiz kalma korkumun avuntusu kadın Cesaret ettiklerim aymazlıktan öte birşey değil.. Kaçışlarımın beni hep fırtınaya çektiğini bilirsin Yorulduğumda... Ben sende buldum denizlerin en dingin halini.. Göçmen kuşlarının gökyüzünde ahenkli dans edişlerini Bir yabani hayvan misali korkarak yaşarken bıçak sırtında Şefkatli dokunuşlarınla uyandım her daim kucağında.. Seni seviyorum kadın... Cehennemi sen gittiğinde gördüm... Cennet ayak izlerinle geldi bana.. Seni seviyorum kadın.. Yıkılmışlığımın duvar işçisi Vurlmuşluğumun Safiye Hüseyin'i Bilmiyorum... En son ne vakit söyledim Seni sevdiğimi.. Ama bilmelisin ki, Utangaç yüreğimi Sakladığımda kendimden, Ben hep sana sığındım gizliden… Susarak konuşmaktan, Utanarak sokulmaktan yoruldum.. seni seviyorum kadın seni seviyorum... İstanbul 17 Nisan 2007 Oktay Purhan To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz