Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Bir Kadını Seviyorum Düş Gibi 01 September 2019 # 1 Bir kadını seviyorum düş gibi Seviyorum bir kadını bazen de güz gibi Bir kadını seviyorum umarsız tasasız Ki o kadındır ki okyanusumda adadır Ve ben o adaya çıkmak için Sanki yüzyıldır kulaç atıyor bir dalıp bir çıkıyorum Tam çıktıgımı sandıgım anda Işıl ışıl gülümsüyor öglen güneşi gibi Parlıyor dişleri Rüzgarımda uçuşan lepiska sarı saçlarıyla Çıkıyor kanatlarıma Usulca basıyor damarlarıma Bazen de su serpiyor kurumuş dudaklarıma Aslına bakarsanız yeleleri uçuşan bir kısraktır o Bir çocugun düşleri gibi Ben bir o masala bir bu masala yelken açarken Gelip omuzlarıma konan zümrüd-ü anka kuşumdur o Seviyorum onu tasasız umarsız Bir çocugun düşündeki masal kahramanı gibi Gözlerindeki ışıgı Fütursuz salınımını Duruşundaki ilke'yi Yürüyüşündeki sekmeyi Tenindeki titremeyi Türkü tadındaki gülümsemesini Dilinden dökülen duru çocuksu kelimeleri Seviyorum bu kadını Hem bu kadını hemde bu kadında yürek içre bütün kadınları O benim kadınım Ve ben sadece onun için bu ruhu kırlara saldım Ona kattım ve güzel olanı onda tattım. Seviyorum hem düşümü hem de ondaki güzümü. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz