Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Cevap: Bir Mavi Sevdim 17 January 2018 # 291 Gözlerimi aniden gelip apansız gidiveren bir sevgilinin ardından yitirdim Ne gelişini görebildim, ne gidişini yakalayabildim Yüreğimi adına sevda dedikleri, Önce içimi ısıtan sonra cayır cayır yakan Kahpe bir kıvılcımın ardından tükettim Yanıp kavrulmuş bir kere, küllerini savurmakla yetindim Düşlerimi dönüş biletsiz çıktığım bir aşk yolculuğunda kaybettim. Yalnızca gitmeyi istemiştim Yoruldum, kayboldum ama hala geri dönemedim.. Şimdi tüm bunların ardından, Yakıp yakıp söndürdüğüm sigaralar İçmeyi bildiğimden değil aslında Yaktığım her sigara Belki yüreğimin sönen ateşini Yeniden yakar diye ucunda.. Aslında hepsi bahane Belki dumanına takar da, Adam gibi bir aşk getirir diye bana...? To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz