Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Ama yapamıyorum gönlüm izin vermiyor buna 01 September 2019 # 1 Unutmalıyım geçmişi kader diyerek Bu hayat çok ağır geldi anlayın beni Ezildim bu aşkın altında sevebilmem gerek Unutmalıyım geçmişi kader diyerek Vurdu öyle bir vurdu ki kader bana İzin vermedi hiç yeni bir hayat kurmama Sevemiyorum kalbim uzak kalıyor aşktan yana Unutmalıyım geçmişi kader diyerek Dünya yalan karanlıklar hep korkutuyor Geçmişin izleri hiç silinmiyor Kimse yok kalbimde olmasına izin vermiyor Unutmalıyım geçmişi kader diyerek Unutmalıyım silip atmalıyım bir kenara Ama yapamıyorum gönlüm izin vermiyor buna Unutup attım diyorum ama her şey aklımda Unutmalıyım geçmişi kader diyerek Kara bahtım utansın kader utansın şu halime Acılar yara oldu gelemiyorum kendime Olursa gerçek seven biri söz verdim kalbime Unutacağım geçmişi o zaman kader diyerek Cevap Yaz