Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Rüya 01 September 2019 # 1 Rüyamda Yaratıcı ile bir konuşma geçti aramızda. - Evet, benimle konuşmak mı istiyordun? diye sordu. - Eğer zamanınız varsa, dedim.. Gülümsedi. - Benim zamanım sonsuzluktur; bana soracağın sorular nelerdir? - İnsanoğlu hakkında en çok ney şaşırtır sizi? Cevapladı… - Merakla geleceği düşünmekten, bulundukları anı unuturlar, bunun sonucunda da ne bulundukları anı ne de geleceği yaşarlar. - Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşarlar, hiç yaşamamış gibi de ölürler… - Çocukluklarından sıkılırlar, büyümek için acele ederler… Ve sonra da tekrar çocukluklarını özlerler. - Para kazanmak için sağlıklarını kaybederler ve sonra da sağlıklarını geri kazanmak için paralarını… Bir süre için sessiz kaldık, sonra tekrar sordum… - Yarattığınız insanoğlunun neleri anlamasını isterdiniz? Gülümseyerek cevapladı: - Birilerinin sizi sevmesini sağlayamayacağınızı.. Yapabileceğiniz şeyin, kendinizin sevilmesine izin vermek olduğunu anlamanızı… - En değerli hazinenizin, hayatınızda sahip olduğunuz şeylerin değil, hayatınızda sahip olduğunuz kimselerin olduğunu anlamanızı… - Zengin insanın, en çok şeye sahip olan değil, en az şeye ihtiyaç duyan olduğunu anlamanızı… - Birisinin duygularında derin yaralar açmanın bir kaç saniye aldığını ve o yarayı iyileştirmenin yıllar sürebileceğini anlamanızı… - Affederek, affetmeyi anlamanızı… - Aranızdan bazılarının bazılarını nasıl çok sevdiğini sadece, bu hislerini ifade etmeyi yada açığa vurmayı bilemediklerini anlamanızı… - İki insann aynı şeye bakıp farklı şeyler görebileceğini anlamanızı… - Başkaları tarafından affedilmenin her zaman yeterli olmayacağını, aynı zamanda kendi kendinizi affetmenizin de gerekli olduğunu anlamanızı… - Ve daima burada olduğumu bilmenizi… Cevap Yaz