Komutan Logar Nickli Üyeden Alıntı
Aga adın ne nerelisin ne iş yapıyorsun. Anonim konuşma bize
Gizli kalsın diyorsan kalsın
Film-noir türündeki filmlerdeki o jönler gibi gizemli takılmakta buraya kadarmış

.
Adım Tolga, İstanbulluyum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
.
İş şu an yok. Gaza gelip (siz gelmeyin bence haha) beni sömüren, adilik yapan üst yönetime çektim resti, bastım istifayı. Şimdi ise ararsa banka, mesajsa yine banka modunda takılıyorum evde kukumav kuşu gibi.
Ondan önce sinema sektörü olmak üzere bir çok alanda yöneticilik yapmıştım.
Anonimlik gitti. Bu gidişle vesikalık fotoğrafda koyarım ben
.
Mango Nickli Üyeden Alıntı
Sims 1i 6 yaşında oynamıştım jxjxjxj Nys, bence de 2 en mütüşüydü.
Peki bakalımm klasik sorulara geçelim o zaman;
1-Hangi bölümde okudun üniversitede?
2-Üniversite yılları dediğine göre baya oldu bitireli
Kaç yaşındasın 
3-Dizi-film izlemeyi sever misin? Varsa bize öneride bulunmak ister misin?
4-En son okuduğun kitap hangisiydi?
5-Araba kullanmak mı yoksa motorsiklet kullanmak mı?
1- Yıldız Teknik bilgisayar proglama okudum. Sonra da 2.üniversite olarak kamu yönetimi okudum. Bi de 2 yıllık AÖF var arada. Yeter herhalde
.
2- 34 ama göstermem. Annem 34 ol ama gösterme dedi
. Şaka bir yana ailecek vampir miyiz yoksa başka bir şey mi bilmem ama kimse yaşını göstermez.
3- Sıkıntı bir soru
. Çokkkkkk şey yazabilirim bu hususta ama şimdilik şunları şey edeyim
.
- Dizi;
- The X-Files: Eski bir dizidir ama muhteşemdir. Şimdi bir çok dizinin atası ve ilham kaynağıdır demek yanlış olmaz sanırsam. Senaristi söylenene göre FBI ve CIA ile içli dışlı denirdi, dizinin paranoyaklığı hususunda
ama diziyi izleyince, insan "lan" diyor. Zira dizi geçmişte olan, hatta şimdi olan bir çok şeyi adeta yıllar önce anlatmış gibi.
- Stargate SG-1: Eşsiz bir dizidir. Sadece bilim kurgu gözü ile bakmamak lazım. Eski Mısır mitini, bilimkurgu yer yer komedi, aksiyon ve harika bir kurgu ile birleştirmişler.
- Battlestar Galactica: Bu da başucu dizilerimden birisi. Siyaset, bilimkurgu, felsefe, politika, aksiyon ne ararsan var. Eşsiz bir dizidir.
Bunların toplamı zaten 20 sezon üzeri yapıyor
. Hele bi izleyin devamı gelir önerilerin ki, daha çok var
.
Film;
- predestination
- arrival
- snowpiercer
- three billboards outside ebbing missouri
- yongseoneun eupda
- contratiempo
- hable con ella
- knockin' on heaven's door
- jeder für sich und gott gegen alle
Ayrıca çoğu kişinin bilmediği, Türk filmi olan üçkağıtçılar'ı da şiddetle öneririm. Komedi filmidir, güzeldir ama sıradan bir gibi gözükmesine rağmen çekimteknikleri ile aşmış bir yapımdır. Zaten yönetmen, ülkemizin taçsız kral pelesi diyebileceğimiz Natuk Baytan'tır.
Filmdeki bir çok eşsiz çekim tekniği, şimdi Tarantino başta olmak üzere, bir çok kült yönetmenin kullandığı teknikler olması manidardır. (yanlış anlamaya mani olmak için, Natuk Baytan'ın 1980'li yıllarda film çektiğini dile getirmek istiyorum)
4- Dan Brown - Başlangıç. Güzel bir kitaptı. Aslında olası geleceğimizi anlatmış. Okumayan okusun. Onun dışında son zamanlarda kitap okuyamıyorum. Kafam o kadar dolu ki, hiç bir şeye konsantre olamıyorum .(.
5- Hiç biri
. Araba kullanmak zevkli ama hala ehliyet almadım. Niye almadım ben de bilmiyorum. Motor da güzel, özgürlüğü temsil eder ama ülkemizde sıkıntı o iş
. Gerçi bu ülkede yürümek hatta nefes almak bile sıkıntı oldu ya, neyse.
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski