Hiç Fenerbahçe'yi tutmak yerine aklından bir sayı tutmayı denedin mi?
Konuk olduğum hafta demiştim benden sonra @rainbow6 olmalı diye, 1 hafta gecikmeli de olsa olmuşsun tebrikler Olmalı dediysek olur yani, bizde böyle! Gerçi ikinci sıradan olmuşsun ama olsun nihayetinde oldun, söyleyeceklerim bu kadar... Sanki her şey sorulmuş gibi geliyor okuduğumda, dur bir şeyler çıkaralım... He, yedek talihli olmuşum . Bu olayların kandırmaca olduğunu sanırdım ama varmış öyle bir şey . Ayrıca ben dedim oldu diyerek, derin forum işleri var diyorsun yani . bkz derin devlet . (anlamayan olur diye şey ettim haha) *Sende bu enerjinin altında aslında daha duygusal, kendini içten içe yiyen, birçok şeyi takan-ki öyle yazmışsın- bir insan mısın? Bu eğlenceli hal hem doğan gereği hem de o içinde çoğunun ''zayıflık'' olarak nitelendirdiği duyguları örtmek için seçtiğin bir yol mu? Aboo soruya bak. Psikanaliz diyorsun yani . Freud görse sevincinden halay başı olurdu . Aslında bilinç dışı olarak dediklerin olabilir. Lakin ben eskiden beri böyleyim . Yani eskiden pamuk gibiyken de böyleydim. Şimdi kaktüs gibiyim yine böyleyim. Doğam bu galba. Ama hakikaten son zamanlardaki durumuma bakınca, söylediklerin düşündürdü beni, düşününce tırstım . Geçmişte de böyle olmasa idim, herhalde çift kişilik barındırıyorum falan derdim kenime . Aslında genel olarak kafam karıştı . Dedim ya, çok Psikanaliz soru olmuş. Duvara uzun uzun bakıp, düşünmem lazım. . *Boğa burcu boğa burcunu yemek yiyişinden tanır... Burçlarla çok ilgin olmasa da bazen öyle tesadüfler insana ''haydaa'' dedirtiyor, bizim burcumuza da çok obur diyorlar hep. Öyle misindir? Yemek yemenin bir sanat olduğunu düşünüyor musun yoksa ver ordan ne varsa yorma beni mi diyorsun? En sevdiğin yemeği öğrenelim, bir de bugünün önerisi? Günün menüsü tabelası belirdi gözlerde. İlginçtir, burcumun özelliklerini araştırdım pek tabii ve çoğu tutuyor. Yemek yemeyi severim pek tabii. Yemek yemek de sanat ama ondan ziyade yemek yapmak hele hele masayı hazırlamak daha fazla sanat geliyor. Masa hazırladığım zaman acayip özen gösteririm. Yiyeceklere, masa düzenine vs. . Böyle dünya ülkelerini gezip, o ülkelerin egzotik yemeklerini yemek isterim. Hayal ama bir gün olur inşallah. Gerçi rüyamda bile olmaz ya neyse . O yüzden yemek programlarını vs. severim ama ironik bir şekilde de yemek ayırt ederim :S. Sevdiğim yemek mantı var. Çiğ köfte var. Kuzu pirzola var ama anca tayyipgiller yiyor artık, biz kasap kedisi bakıyoruz . Ne bileyim aklıma yiyecek gelmedi, iyi mi . Lakin yiyecek deyince, karnım acıkmaya başladı yine . Ayrıca o kadar yerim ama maşallah kilo almam. Öyle fit fit dolaşır, ham hum yerim . Bugüne ezo gelin çorbası, nohut ve cacık diyeyim o halde )))). *Seçim oldu ve her şey değişti diyelim, ülkenin başına geldiğinde katkı sağlayacağını düşündüğün bir siyasi var mı? Varsa neden o? Şu an için Eko başkan ve Mansur başkan görünüyor bu kıstasa uygun. Samimii geliyorlar ki, yaptıklarına bakınca zaten bu da uyuşuyor mizaçları ile. Zaten "malum kesimin" kuduz gibi saldırıdğına bakacak olursak, doğru yoldalar ve doğru iş yapıyorlar diye düşünürüm . Ki, eskiden de Sezer ve Ecevit vardı. Ama saçma sapan eleştiri aldılar. Zaten eleştiren kesime bakınca, aslında ne kadar doğru yolda olduklarını anlamış oluyoruz . *Yine her şey değişti ve katkı sağlayacak biri başa geçti, ilk ne yapmalı bu ülkede? Evvela Atatürk'ün izinden gitmeli. Zira O'nun izinden gitmiş olsaydık, şimdi uzaya araç yollayan, sanayi devi olan, bilimde nirvanaya ulaşan, modern bir ülke olurduk. Gelen evvela beton sektörünü yok etmeli. Doğaya saygısı olmalı ki, hayvanlara eziyet edenlere bile hapis cezası gelmeki. Zaten bunu yapan, diğer yargı ve hukuk alanında da devrimini yapar. Eğitime önem verip, hurafe değil, bilimsek teorileri aşılamalı. Sanayi ve bilime önem vermeli. Tübitak'ın dua eden, konuşsan secceda gibi saçma sapan proje üretmesi yerine, uzaya en hızlı çıkacak roket nasıl tasarlanır gibi projelere önem vermeli. Geri dönüşüme önem verilmeli. Yani cam, karton vs. gibi şeyleri çöpe atıyor millet. Bunları geri dönüşüme kazandırsak, yılda milyar dolarlarca para ülkenin kasasına girer. Yap işlet devret olayına son vermeli. Bu olay dahil, özelleştirme adı altında peşkeş çekilen ne varsa, kamulaşmalı. Yahu uzun uzun yazmaya ne gerek var. 17 yıl içinde AKP ne yaptı ise, tam tersini yapsınlar, ülke 50 yıl ileriye atlar . *Son olarak da sevdiğin bir kitaptan güzel bir alınlı alayım ve gideyim. Valla inan aklıma gelmedi bir şey . Gelirse güvercine bağlar yollarım tez zamanda . Kolay gelsin efenim, enerjiniz bol olsun.