rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 50 Cevap: 16. Haftanın Konuğu 'rainbow6' 02 September 2019 # 1 Onurcan Nickli Üyeden Alıntı Hakkımda düşüncelerini yazarmısın Forumda pek göremediğim için bir izahta bulunamayacağım ama gözüme çarpan oyun oynamayı seven birisiniz ki bu da güzel bir şey . Mezarkabul Nickli Üyeden Alıntı Sence Fenerbahçe futbol takımını yönetmiş en iyi teknik direktör kim? Ben . Lakin Football Manager da. Kupalardan kupaya koşardım . Neyse işin şakası bir yana 1.Parreira olsa gerek. Gerçi yaş itibari ile pek hatırlamıyorum ama efsaneler unutulmaz. Efsane derken; Alex reis . 2.de Zico olsa gerek. Efsane bir teknik adamdı. O sene Fener, şampiyonlar liginde efsane top tepiyordu . O kadro ve Zico olsa idi ve senelerce devam etselerdi, abartısız bir şekilde, Avrupa kupalarından birisi kesin gelirdi kanımca . Lakin Aziz sağolsun. Malum kişi gibi ben ne dersem o dikta tutumu sayesinde takımda iyi olan ne varsa bozdu. (Daum da var gerçi ama sorduğun soruya karşılık aklıma hep bu ikisi gelir . ) "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski