Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Ağlamıyorum Artık... 02 September 2019 # 1 Gözyaşlarıma Yazdım Adını.... Bir Daha Sevebilirmiyim, Asla.. Bir Yalana İnandım Bunca Zaman Görmedim Değilde, Görmek İstemedim İnan. Kabullenmedim, Kabullenemedim Sevmeyeceğini, Sevemeyeceğini, O yüreğin Sende olmadığını Anlatamadım Kalbime Düşlerimde Büyüttüm Hayallerimde Yaşattım Bir gün, Belki Birgün Dönersin Sandım... Bekledim; Günlerce...Aylarca.. Yıllarca.. Dost Oldum Gecelere Dost Oldum Yalnızlıklara Gelmedin... Ben Hayallerle Yaşadım Ben Yalanlarla Yaşladım Ben Gidişinle Öldüm... Şimdi: Gözyaşlarıma Yazdım Adını Gözyaşlarıma Yazdım Aşkını Ağlamıyorum... Damla Damla Yok Olma Diye Bir Daha Benden Gitme Diye... Ağlamıyorum Artık... __________________ Cevap Yaz