Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Bu gece bir başkayım uykusuzum sensizim 02 September 2019 # 1 Bu gece bir başkayım uykusuzum sensizim bu gece diğer geceler gibi içimde bir sızı ama bu farklı bu acı bu lanet isyan arifesindeyim delirme modunda içkimi sen diye yudumluyor şarkını dinliyorum sevdiğin dinlediğin ''sana yar dedim''var ya bana'' yar ''desen ahh bir desen ölmem mi yoluna ölmem mi uğruna bu gece farklı ,seni özlüyorum deliler gibi hala ışığın yanıyor uyumuyorsun geçiyorum gecenin yarısı evinin önünden iki üç beş on ne bileyim kaç tur attım kaç sigara yaktım köşede kaç kelime konuştum hayalinle yanımdaymışcasına bu gece çok farklı deli sevdam kara sevdam bu kadın daha ne kadar yaşayacak daha ne kadar hayale sarılacak sen diye olmayacak gülüm inan olmayacak duy sesimi duy feryadımı bu gece bir kalp senin için duracak.. Cevap Yaz