Qasem Açık Profil bilgileri Qasem nickli üyeye özel mesaj gönderin Qasem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Rademah Üyelik tarihi: 16 January 2018 Mesajlar: 4.975 Konular: 215 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 244 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 48 Konu(lar) Alınan Beğeni: 818 Verilen Beğeni: 109 İlişki Durumu: Uzak durun yeter... Burç: Akrep Takım: Turkiye Rep Gücü: 21 Söyleyeceklerim var!!! 17 January 2018 # 1 İnanıyorum!!! Sözü güzel söylemenin ama öncelikle güzel olan , doğru olan, hak olan sözü söylemenin gerekli olduğuna , belirleyici olduğuna inanıyorum... Şüphesiz ki bilgi sorumluluktur, mücadele ister, çaba sarf etmeyi mecburi kılar. Güzel işler emek sarf edilerek edinilmiş bilgi ile gelişir , çoğalır... Haykırıyorum!!! Gerçeğin ardına düşmek yerine rantın, menfaatin peşinde sürüklenmenin; adalet ve ahlaki ilkelerin belirleyiciliği yerine kendimiz , yakınlarımız ve desteklediklerimiz açısından dünyevi planda elde edilen ve edileceklerin ön planda tutulduğu bir atmosferde hakkı haykırmak kolay bir iş değildir elbette... Unutmayın!!! Her durum , zaman ve zeminde hakkı haykırmakla sorumluyuz... Bu ilke ile yola çıkanlar olmak emrolunduğu üzere her daim dosdoğru olmak ile mesulüz... Bu uğurda bedel ödemek kaçınılmaz olduğunda bile... Cevap Yaz